Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 6. – Lezártad a múltat?

nlc | 2019. Augusztus 06.
Le tudtad már zárni a múltat? Vagy talán hosszú évek után is felidézed magadban a fájó sérelmeket? A kínai horoszkóp szerint ma lehetőséged nyílik elengedni minden régit. Tényleg meg akarsz szabadulni a fájdalomtól?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vajon le tudtad már zárni a múltat? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Gyerekeim boldog életet élnek. Figyelek rájuk, törődöm velük. A legtöbbet adom a jelenben a gyermekeimnek. Minden fájdalmat elengedtem, a jelenben boldog vagyok a gyerekeimmel.

A Bivaly

Bőségben élhetek. Mindenre van elég pénzem. Bőséget teremtek magamnak a jelenben. A boldogságomért, a bőségért most tehetek. Nyitott vagyok a bőségre. Megengedem magamnak a nyugodt életet.

A Tigris

Megérdemlem a legjobb munkahelyet. A képességeim szerint választok munkahelyet magamnak. A legjobb helyen dolgozom. Megérdemlem a munkámat. Nagyszerűen végzem a rám bízott feladatokat.

A Nyúl

Elfogadom a boldogságot. Nyitott vagyok a boldogság minden forrására. A jelenben élek. A jelenben boldog vagyok. Minden okom megvan a boldogságra. Megengedem magamnak a boldog életet.

A Sárkány

Sorsomat én irányítom. Én tudom, mi a legjobb nekem. Magam döntök a sorsomról. A legjobbat teszem. A jelenben élek, a jelenben teszek a sorsomért. Napról napra egyre jobb és jobb az életem.

A Kígyó

A múltat lezártam. Elengedtem minden fájdalmas érzést, gondolatot. A jelenre figyelek. A jelenben boldog és elégedett vagyok. Újdonságot engedek az életemben. Megérdemlem a jót, az örömet.

A Ló

Az édes élet rám vár. Tudom, hogy jár nekem a boldogság. Mindenem megvan, amire szükségem van. Igazán boldog az életem. Hálás és elégedett vagyok. Az életem méltán nagyszerű.

A Kecske

Bizalommal fordulok másokhoz. Könnyedén megbízom a többiekben. A környezetem bízik bennem. Bízom önmagamban, bízom a lehetőségeimben. Bizalmamért bizalmat kapok cserébe.

A Majom

Eredményes vagyok. Nagyon sokat elérek az életemben. A jelenre összpontosítok. A jelenben bármit megvalósítok. Napról napra egyre több eredményt tudok felmutatni. Sikeres és boldog vagyok. 

A Kakas

Kerek egész az életem. Minden úgy jó, ahogy van. Boldog és elégedett vagyok. A jelenben élek. Megélem a legszebb pillanatokat. Van időm az örömre. Mindenem megvan. Hálás vagyok a életemért.

A Kutya

Megőrzöm a testem jólétét. Vigyázok magamra. Mindennap teszek az egészségemért. Fitt és fiatalos vagyok. Aktívan élem az életemet. Minden helyzetben az egészséget választom.

A Disznó

Belső gyermekemet szeretettel veszem körül. Szeretettel gondolok magamra. Szeretetben élek. Vigyázok a belső gyermekemre. Egyre jobban érzem magamat. Boldog és teljes az életem.

Exit mobile version