Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 13. – A pénz nem boldogít?

nlc | 2019. Augusztus 13.
A pénz önmagában biztosan nem boldogít, mert ugyan majdnem mindent megvehetsz rajta, de őszinte érzelmeket aligha. Nem baj persze, ha van belőle bőven. A kínai horoszkóp szerint boldogságot hoz a pénz is, ha boldogan fogadod...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Boldogságot hoz a pénz? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A pénz önmagában nem boldogít, de mégis boldog leszek. Minden helyzetben a boldogságot választom. Jól kezelem a pénzemet, egyre több van belőle. Megengedem magamnak a bőséget. Megengedem magamnak a boldogságot.

A Bivaly

A munka feltölt, a sikerek pihentetnek. Szeretem és örömmel végzem a munkámat. Sikeres és elégedett vagyok. Boldogsággal tölt el a siker. A munkámért méltó fizetést kapok.

A Tigris

Jó irányba halad az életem, a problémáim megoldják magukat. Hiszek magamban, hiszek a lehetőségeimben. Tudom, hogy minden a lehető legjobb időben történik velem. Most minden jó, ahogy van.

A Nyúl

Minden változás jó változás az életemben. Szeretem a változásokat. Nyitott vagyok minden változásra. A változások segítenek a fejlődésemben. A változások egyre gazdagabbá tesznek.

A Sárkány

Kedvességgel és jósággal fordulok az emberekhez. Minél több kedvességet adok a többieknek, annál több jót kapok vissza az élettől. Bőségben élek. Megéri jónak lenni. Erre törekszem.

A Kígyó

Tisztában vagyok értékeimmel, tudom, mit kell tennem. Pontosan tudom, mi a legjobb nekem, és eszerint cselekszem. Magam döntök a sorsomról. Értékes és fontos ember vagyok.

A Ló

Mondanivalómra figyel a környezetem. Mindig szeretettel mondom el a véleményemet. Szeretettel bármit elérhetek. Szívesen kérik a javaslatomat a többiek. Figyelnek rám, figyelek rájuk.

A Kecske

Elfogadom az élet ajándékait, boldoggá tesz, amim van. Nyitott vagyok minden jóra. Elégedett vagyok az életemmel. Hálás vagyok minden ajándékért, amit az élettől kapok. Nincs okom panaszra.

A Majom

Szilárdan a kezemben tartom az életem gyeplőjét. Az életemet én irányítom. Én tudhatom csak, mi a legjobb nekem. Meghallgatom mások javaslatát, de mindig magam döntök az életemről. Boldog és elégedett vagyok.

A Kakas

Nyíltan és őszintén beszélek, jól alakul az életem. Minden helyzetben ki tudom mondani, amit gondolok. Szeretettel beszélek a többiekkel. Pozitívan gondolkodom. Napról napra egyre jobb és jobb az életem.

A Kutya

Jól alakul az életem, mert megérdemlem. A legjobbat érdemlem. Tudom, hogy elfogadhatom a legjobbat. Nyitott vagyok minden jóra és szépségre. Egyre jobb az életem. Hiszek a lehetőségeimben.

A Disznó

Hagyom, hogy a rossz jóvá változzon az életemben. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Napról napra tapasztalom a változásokat. Egyre jobb és jobb az életem. Egyre boldogabb vagyok.

Exit mobile version