Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 22. – Mindenki jól jár

nlc | 2019. Augusztus 22.
Mennyire nézed mások érdekét a sajátod mellett? Törekszel rá, hogy olyan döntést hozz, ami mindenkinek a lehető legjobb? A kínai horoszkóp ebben támogat ma téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mindenki jól jár a döntéseiddel? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Olyan egyezségeket kötök, amelyekben mindenki jól jár. Képes vagyok egészséges kompromisszumokat hozni. Figyelek a többiek érdekeire is. Minél többet adok, annál többet kapok én is másoktól.

A Bivaly

Tökéletesen megbízom magamban. Ismerem a képességeimet. Tudom, mi a legjobb nekem. Úgy döntök, hogy mindenkinek jó legyen. Az életemről magam döntök. Tudom, hogy minden a lehető legjobban alakul velem.

A Tigris

Szeretem a testemet. Szeretem és elfogadom magamat. Elégedett vagyok a testemmel. Egészséges és boldog vagyok. Mindenki jól érzi magát körülöttem. Pozitív energiákat sugárzok.

A Nyúl

Minden lélegzettel egészséget szívok magamba. Minden fontos döntésem közben tudatosan, mélyen lélegzem. Minden helyzetben az egészséget választom. Magamba szívom az egészséget. Egyre jobban vagyok.

A Sárkány

Szeretem a munkámat. Jól kijövök a munkatársaimmal. Szívesen dolgozom együtt, mindenkor a megoldásra törekszem. A legjobb helyen dolgozom. Megérdemlem a munkámat, megérdemlem az elismerést.

A Kígyó

Angyalok kísérnek az utamon. Minden helyzetben támogatnak az angyalok. Bármikor kérhetem az angyalok segítségét, támogatnak és szeretnek. Tudom, hogy sosem vagyok egyedül. Mindig van segítségem.

A Ló

Gyakorolom a hála érzését. Minél több hálát érzek, annál több mindent teremtek az életemben. Hálás vagyok mindenért, amit az élettől kapok. Hálás vagyok a környezetemnek.

A Kecske

Rámosolygok az idegenekre is. Szeretek mosolyodni. Szívesen adok a szeretetből az idegeneknek is. Kedves vagyok másokkal. Szeretetemért, kedvességemért nagyon sok szeretetet kapok viszont. 

A Majom

Tudom, hogy jó dolgok várnak rám. Hiszek magamban. Hiszek a szerencsémben. Tudom, hogy jól alakul a jövőm. Magam alakítom a sorsomat. Úgy élek, hogy körülöttem is mindenki boldog lehessen.

A Kakas

A változás jó, a változás szórakoztat. Szeretem a változásokat, újdonságokat hoznak az életembe. Örömmel változtatok, örömmel változom. Mindenkor a lehető legjobbra törekszem.

A Kutya

Figyelmemet tökéletesen összpontosítom. Tudok arra figyelni, amit éppen teszek. Gyorsan haladok a feladatokkal, amikor csak azokra figyelek. Bízom magamban, bízom a tehetségemben.

A Disznó

Szívesen segítenek nekem az emberek. Örömmel fogadom el mások segítségét. Én is szívesen segítek mindenkinek, aki kéri tőlem. A segítséget segítséggel hálálom meg. Boldog vagyok, amikor segíthetek.

Exit mobile version