Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 27. – Rád talál a szerelem?

nlc | 2019. Augusztus 27.
A kínai horoszkóp szerint könnyen lehetséges, hogy ma rád talál a szerelem. Nyitott vagy rá? Észreveszed? Beengeded az életedbe?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vajon megérkezik ma a szerelem? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Könnyen rám talál a szerelem. Megengedem, hogy rám találjon a szerelem. Nyitott vagyok a szerelemre. Nyitott vagyok a valódi érzésekre. Örömmel fogadom a szerelmet. Megérdemlem az igaz érzéseket.

A Bivaly

Boldoggá tesz a tudat, hogy szükség van rám. Tudom, hogy fontos ember vagyok. Örülök, mert sokan szeretnek. Valódi szeretetben élek. Fontos a munkám, fontos a létezésem.

A Tigris

Bátran megmutatom az értékes tulajdonságaimat. Bátran megmutatom az érzelmeimet. Megnyitom magamat a szeretetnek. Merek az lenni, aki vagyok. Tudom, hogy megérdemlem az igazi szeretetet.

A Nyúl

Pénzügyeimet kézben tartom. Jól bánok a pénzzel. Szeretem a pénzt használni. Szívesen vásárolok, szívesen fogadom a pénzt. Jól kezelem a pénzt, egyre több van belőle. Áramoltatom a pozitív energiákat.

A Sárkány

Csak egészséges ételeket kívánok. Tudatosan figyelek magamra. A legjobbat adom a testemnek. Megérdemlem, hogy igazán egészséges legyek. Szeretem és elfogadom a testemet. Vigyázok magamra.

A Kígyó

Könnyen megértetem magamat másokkal. Szeretettel kommunikálok. Szeretnek és elfogadnak a többiek. Könnyen elfogadják a többiek a javaslataimat. Minden helyzetben segít a szeretet.

A Ló

Még a lehetetlen álmaimban is tudok hinni. Hiszek önmagamban. Hiszek a lehetőségeimben. Tudom, hogy bármit valóra válhatok. Pozitív gondolataimmal mindent elérek, amit csak szeretnék.

A Kecske

Megfontoltan hozom meg a döntéseimet. Tudom, mi a legjobb döntés a számomra. Mindig figyelek a többiek érdekeire is. Szeretetben élek, szeretettel hozok döntéseket. Sikeres vagyok a magánéletemben is.

A Majom

A zene vidámmá teszi az életemet. Nagyon szeretek zenét hallgatni. Igazán jó kedvem lesz, amikor zenét hallgatok. A zene inspirál és boldoggá tesz. Szeretetet, örömet merítek a zenéből.

A Kakas

Biztonságban vagyok. Stabil és nyugodt az életem. Nincs miért félnem. Hiszem, hogy minden a legnagyobb rendben van velem. A szeretet biztonságot ad nekem. Nyitott vagyok az igaz szeretetre.

A Kutya

Sorsom úgy alakul, ahogyan szeretném. Magam teszek a sorsomért. Pozitív irányba halad a sorsom. Jól élek, jól vagyok. Boldog és szeretetteli az életem. A sorsom útján járok. Pozitívan gondolkodom.

A Disznó

Boldogságom kulcsa nálam van. Én tudom, mi a legjobb nekem. Megnyitom a szívemet a boldogságnak. Az öröm átjárja a szívemet. Megengedem magamnak a valódi szeretetet és szerelmet.

Exit mobile version