Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 31. – Őrizd meg a belső békét

nlc | 2019. Augusztus 31.
A belső béke, a nyugalom ma különösen fontos lehet. A kínai horoszkóp bölcs gondolatait mantrázgatva könnyedén elengedheted a feszültségeket.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Őrizd meg szombaton a lelki békédet… (iStock)

Ez a szerdai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A szerencse csillaga ma rám ragyog. Igazán szerencsés ez a nap. A nyugalom, a béke árad belőlem. Jól érzem magamat, minden rendben van. Boldog és elégedett vagyok az életemmel.

A Bivaly

Minden sérelmemet begyógyítja az idő. Elengedem a fájdalmat, meggyógyítom a lelkemet. A béke, a harmónia, a szeretet begyógyítja a lelki sebeket. Minden nappal egyre jobban érzem magamat.

A Tigris

Tudom, megdolgoztam már a jóért, amit most megkapok. Megérdemlem a jót, a lelki békét és nyugalmat. Sokat tettem a boldogságomért. Örömmel fogadom a jót az életemben.

A Nyúl

Békességet találnak nálam az ismerőseim. Árad a béke és a nyugalom belőlem. Szeretnek velem lenni a többiek. Harmóniában vagyok magammal, és harmóniában vagyok a környezetemmel.

A Sárkány

A belső hangom pontos és hangos útmutatást ad minden kérdésben. Figyelek a megérzéseimre. Az intuícióm segít minden döntésben. A legjobb úton haladok, amikor a belső hangokra figyelek.

A Kígyó

Mindent megteszek azért, hogy az egészségemet megőrizzem. Tudatosan figyelek magamra. A legjobbat érdemlem, a legjobbat adom a testemnek. Békében, harmóniában vagyok magammal. Jól érzem magamat a bőrömben.

A Ló

Határozottságomat eredményességgel hálálja meg az univerzum. Tudatosan képviselem magamat. Mindent, amit adok, sokszorosan kapom vissza. Az eredményeim engem igazolnak.

A Kecske

Bármit megvalósíthatok a céljaim közül. Tudom, hogy bármit elérhetek az életemben. Hiszek önmagamban, hiszek a céljaimban. Megteremtem magamnak a nyugalmat, a békét. Jól érzem magamat. A célokra koncentrálok.

A Majom

Mindig megőrzöm a belső békémet. Figyelek magamra. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Béke és nyugalom járja át a lelkemet. Minden úgy jó, ahogy most van. Elégedett és hálás vagyok.

A Kakas

Tudom, hogy a holnap boldogabb lesz, mint a ma. Minden nappal egyre jobban érzem magamat. Figyelek a boldogságra, törekszem a békére, a nyugalomra. Hiszek magamban, hiszek a boldogságban.

A Kutya

Életemben egyre több a szeretet, a siker és a boldogság. Minden nappal egyre boldogabb az életem. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Bőségben, szeretetben, boldogságban élek.

A Disznó

Hűséges vagyok az egészségemhez, az egészség is hűséges hozzám. Figyelek a testemre. A legjobbat adom magamnak. Minden helyzetben az egészséget, a lelki nyugalmat választom.

Exit mobile version