Napi kínai horoszkóp 2019. szeptember 5. – Csütörtökön kövesd a jeleket

nlc | 2019. Szeptember 05.
Az univerzum folyamatosan jeleket küld neked. Vajon észreveszed, felfigyelsz rájuk? A kínai horoszkóp ma arra biztat, hogy próbáld minél tudatosabban figyelni ezeket a különleges jelzéseket, és persze kövesd is őket.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Csütörtökön kövesd az univerzum jeleit (iStock)

Ez a szerdai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Elfogadom az érzelmeimet, nem harcolok ellenük. Érzelmeim fontos jeleket közvetítenek. Figyelek magamra, figyelek az érzéseimre. Megengedem magamban a valódi érzelmeket.

A Bivaly

A hétköznapok is hozhatnak boldogságot. Minden napban találok valami jót. Figyelek az élet pozitív jelzéseire. A jót követem, a boldogságra törekszem. Megérdemlem, hogy igazán boldog legyek.

A Tigris

Mindennap egyre erősebb vagyok. Határozottan, de szeretettel képviselem az álláspontomat. Bízom magamban, bízom az erőmben. Jóra használom a belső erőt és motivációt.

A Nyúl

A változások engem szolgálnak. Szeretem a változásokat. A változások jelek, hogy tehetek még többet az életemért. Változtatni sosem késő. Változni és változtatni bármikor lehet. Örömmel teszem.

A Sárkány

Hagyom, hogy vezessenek a jelek. Észreveszem az univerzum jelzéseit az életemben. Változtatok és követem a jeleket. A változásokkal lépek előre. Megengedem, hogy jó dolgok történjenek velem.

A Kígyó

Hiszem, hogy jól alakul az életem. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Pozitív gondolatokkal teszem jobbá az életemet. Az univerzum jeleit mindig felismerem. Elfogadom és követem azokat.

A Ló

Segítségemet megsokszorozódva kapom vissza. Az univerzumtól minden önzetlenséget többszörösen kapok vissza. Szeretek jót tenni másokkal. Szívesen fogadom a jót a saját életemben is.

A Kecske

Erőt merítek a szeretetből, a szerelemből. A valódi szeretet egyre erősebbé tesz. Bízom magamban, bízom a páromban, és bízom a szeretet erejében. Tudom, hogy a legjobb dolgok történnek velem.

A Majom

Kiállok az elesettek és a gyengék mellett. Szívesen segítek bárkinek. Önzetlenségemért önzetlenség a jutalmam. Az univerzum meghálálja a segítségemet. Nyitott vagyok minden jóra, nyitott vagyok a segítségre.

A Kakas

Kreatívan oldok meg minden helyzetet. Tudom, hogy bármilyen feladatot, nehézséget meg tudok oldani. Használom a kreativitásomat. Tehetséges ember vagyok. Hiszek a jelekben, hiszek a magamban.

A Kutya

Energiát küldök az univerzumba, hogy boldogságként kapjam vissza azt. Pozitívan érzek, gondolkodom és cselekszem. Jóságomat meghálálja az univerzum. Boldog és elégedett ember vagyok.

A Disznó

Mindenki kedves velem, mert én is kedves vagyok. Jó érzés kedvesnek lenni. Mindenkitől azt kapom, amit én is adok neki. A kedvesség jelzés az univerzumtól, hogy a legjobb irányba haladok.

Exit mobile version