Napi kínai horoszkóp 2019. szeptember 19. – A stressz csak illúzió

nlc | 2019. Szeptember 19.
A kínai horoszkóp szerint a stressz valójában nem több, mint illúzió. A valóság nem létezik, egyedül a fejedben van jelen... Éppen ezért ma csak rajtad múlik, búcsút mondasz-e a frusztráló helyzeteknek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A stressz csak illúzió, ezért meg is szabadulhatsz tőle… (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Ki merem mondani a vágyaimat. Ki tudom mondani, amit szeretnék. Fölösleges magamba fojtani bármit is. Nem engedek a stressznek, kiadom magamból a feszültséget. Bátran kimondanom, amire vágyom.

A Bivaly

Minden probléma megoldható. Minden problémára van optimális megoldás. Minden problémát kezelni tudok. Könnyedén kezelem a stresszt az életemben. Minden napom egyre jobb és jobb.

A Tigris

Elengedem a régi fájdalmakat. Elengedem a stresszt. Megbocsátok magamnak, és megbocsátok mindenkinek. Nyugodt és boldog az életem. Egyre jobb és jobb minden. Nincs szükségem a fájdalomra. Elengedem a múltat.

A Nyúl

A stressz valójában csak illúzió. Csak a fejemben létezik. Rajtam múlik, hogy érzem magamat. Rajtam múlik, hogyan reagálok a külvilágra. Elengedem magamból az összes feszültséget. Minden helyzetben a nyugalmat választom.

A Sárkány

Életem minden területére pozitív energiát küldök. Kitörlöm fejemből a negatív gondolatokat. Pozitívan tekintek magamra, a lehetőségeimre. Pozitív gondolataimmal egyre jobb és jobb életet teremtek magamnak.

A Kígyó

Méltó vagyok a saját elismerésemre. Mindennap megdicsérem magamat. Megérdemlem az elismerést. Mindennap teszek valami jót másokkal és magammal. Minden napra jár a dicséret és a jutalom. Megdolgozom érte.

A Ló

Szeretetet küldök a munkahelyemre. Szeretem a munkámat, szeretem a rám bízott feladatokat. Nagyszerűen érzem magamat a munkahelyemen. Jó emberek között dolgozom. Hálás vagyok a munkámért.

A Kecske

Elismerem az eredményeimet, elismerem az értékeimet. Tudok örülni minden sikeremnek. Van mire büszkének lennem. Szívesen fogadom az elismeréseket. Igenis járnak nekem a pozitív szavak.

A Majom

Tökéletes arányérzékkel irányítom az életemet. Tudom, mi a legjobb nekem. Jól döntök, és jól cselekszem. Csak előre tekintek. Bizakodó vagyok, hiszen egyre jobb az életem.

A Kakas

Minden nap ajándék, minden nap lehetőség. Hálás vagyok az életemért. Hálás vagyok minden jóért, amit az élettől kapok. Minden helyzetben a nyugalmat keresem. Ezért is olyan harmonikus az életem.

A Kutya

Beengedem az életembe a spiritualitást. Napról napra tudatosabban élek. A szeretetet választom. Pozitívan gondolok magamra, a lehetőségeimre. Elengedtem minden stresszt és félelmet. Szeretettel élem az életemet.

A Disznó

Ha én megváltozom, a körülményeim is megváltoznak. Örömmel változom és változtatok. Nyitott vagyok a változásokra. Szívesen változom, hiszen minden és mindenki velem változik.

Exit mobile version