Napi kínai horoszkóp 2019. szeptember 24. – A feltétlen szeretet ajándéka

nlc | 2019. Szeptember 24.
Vajon mennyire van jelen az életedben a feltétlen szeretet? Te tudsz feltételek nélkül szeretni? A kínai horoszkóp szerint érdemes kipróbálni, mert a feltétlen boldogság ajándéka, jutalma sem marad el.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Elfogadod a feltétel nélküli szeretet ajándékát? (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Csodálatos a jelen pillanat. A jelenben élek. Megélem az élet legszebb pillanatait. A jóra, a szépre törekszem. Feltételek nélkül szeretek. Pozitív gondolataimmal csupa jót vonzok az életembe.

A Bivaly

Összehangolom a bőséget, a szerencsét és a szerelmet. Megérdemlem a valódi bőséget. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Feltétel nélkül adok, feltételek nélkül fogadok el. 

A Tigris

Boldog lehetek – már ebben a pillanatban is. A boldogság csak rajtam múlik. Minden helyzetben a boldogságot választom. Boldognak lenni állapot. Megérdemlem a valódi boldogságot. 

A Nyúl

A feltétlen szeretet ajándékát adom másoknak. Örömmel fogadom a feltétel nélküli szeretetet. Szeretetemet szeretettel viszonozzák a többiek. Feltétel nélküli szeretettel bármit elérhetek.

A Sárkány

Elfogadom és megbocsátom a hibáimat. Feltételek nélkül fogadom el magamat annak, aki vagyok. Szeretettel gondolok magamra. Szeretetre méltó ember vagyok. Hibáimmal vagyok egyedi és megismételhetetlen.

A Kígyó

Könnyen és gyorsan hozok helyes döntéseket. Szeretek dönteni. Az életemről mindig magam döntök. Minden döntésemből tanulok. Minden döntésem jó, mert minden döntéssel előrébb jutok. 

A Ló

Minden nap új kaland, minden nap új utazás. Minden nap új lehetőség. Nyitott vagyok minden lehetőségre. Szeretem a reggelek, mindig új kalandokat tartogatnak. Mindig élek a lehetőségeimmel.

A Kecske

Gyümölcsöző ötleteimet könnyen megvalósítom. Megvalósítható célokat tűzök magam elé. El tudom érni, amit akarok. Szeretettel valósítom meg a vágyaimat. Sikeres az életem.

A Majom

Minden rosszat kész vagyok jóra cserélni. Elengedek az életemből minden fájdalmat. A szeretetet választom. Feltétel nélkül szeretem magamat. Feltétel nélkül szeretem a környezetemet. Egyre jobban érzem magamat.

A Kakas

Megérdemlem a szerelmet. Nyitott vagyok a szerelemre. Feltételek nélkül szeretem a páromat. Feltételek nélkül szeret a párom engem is. Megélem a valódi szerelmet. A szerelem része az életemnek.

A Kutya

Hagyom, hogy az univerzum válaszoljon a kéréseimre. Észre veszem az univerzum jeleit. Hálás vagyok az univerzum ajándékaiért. Mindent megkapok, amire vágyom. Feltétel nélküli szeretettel élem az életemet.

A Disznó

Szeretettel helyettesítem a gyerekkori sérelmeket. Elengedek a lelkemből minden fájdalmat. Megbocsátok magamnak és mindenkinek. A szeretet erejével gyógyítom magamat és az életemet.

Exit mobile version