Napi kínai horoszkóp 2019. október 12. – Inspirálod a párodat?

nlc | 2019. Október 12.
Vajon te inspirálod a párodat? Milyen energiákat kölcsönözhet tőled? A kínai horoszkóp szerint a legtartósabb és legboldogabb párkapcsolatokban a felek nagyon erősen támogatják és segítik egymást. Nemcsak tettekkel, ötletekkel, motivációkkal is.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Inspiráljátok egymást a pároddal? (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szerelmemet inspirálom. Örömmel segítem a céljaiban. A párom is motivál és támogat engem. Boldog a kapcsolatunk. Erősítjük egymást a sikerben. Nincs okom a panaszra.

A Bivaly

Az élet szeret engem. Hálás vagyok mindenért, amit az élettől kapok. Mindennap szerzek inspirációt. Mindennap teszek a boldogságomért. Most minden a legnagyobb rendben van velem.

A Tigris

Megérdemlem az odafigyelést. Párom támogat és motivál a céljaimban. Figyelmesen hallgatom a páromat, figyelünk egymásra. Ketten együtt erősek vagyunk, bármit elérhetünk és megvalósíthatunk.

A Nyúl

Szerető párkapcsolatban élek. Hálás vagyok a páromnak. Inspiráljuk, motiváljuk egymást. Mindig vannak közös céljaink. Egy irányba halad az életünk. Jól kiegészítjük egymást.

A Sárkány

Az angyalok szeretete védelmez. Hiszek az angyalok segítségében. Hiszek magamban, és hiszek az inspirációimban. Minden napom a szeretet jegyében telik. Hálás vagyok a szeretetért, amiben élhetek.

A Kígyó

Vonzó vagyok és szép. Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem és elfogadom magamat. Kisugárzásommal motiválom a környezetemet. Szeretnek és vonzódnak hozzám a többiek.

A Ló

Szerencse és csodák egyengetik az utamat. Hiszek a csodák erejében. Tudom, hogy bármit megvalósíthatok. Szerencsésnek érzem magamat. Mindent elérhetek, amit csak akarok. 

A Kecske

Abba vagyok szerelmes, aki méltó az érzéseimre. A számomra tökéletes társsal élhetek együtt. A párom feltételek nélkül szeret. Megérdemlem őt, ő is megérdemli a szerelmemet.

A Majom

Öngyógyító erőm végtelen. Hiszek magamban, hiszek a szeretet és a gyógyulás erejében. Meg tudom gyógyítani magamat. Minden helyzetben az egészségre törekszem. Figyelek magamra.

A Kakas

Családomban minden rendben van. Hálás vagyok a családomért. Szeretetben, boldogságban élek. Inspiráljuk, támogatjuk egymást. Mindenki a tudatos fejlődés útját járja.

A Kutya

Belevágok a jó megvalósításába. Mindennap teszek valami jót. Mindennap jóra számíthatok. Nyitott vagyok az újdonságra. Nyitott vagyok minden jóra. Nagyon jó érzés jó és hasznos dolgokat tenni.  

A Disznó

Mindenből jót hozok ki. Minden helyzetben meg tudom látni a jót, a pozitívumot. Minden helyzetből tanulok és fejlődök. Minden helyzet a jóra inspirál. Tudom, hogy mindig jól döntök.

Exit mobile version