Napi kínai horoszkóp 2019. október 14. – Minden vágyad megvalósul. Minden vágyad megvalósul?

nlc | 2019. Október 14.
Minden vágyad megvalósul. Természetesen rajtad is múlik, megvalósulnak-e a vágyaid. Minél inkább hiszel magadban, és persze teszel is az álmaidért, annál előbb jutsz a céljaidhoz. A kínai horoszkóp szerint a mai nap tökéletes erre.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Megvalósíthatod a vágyaidat (Fotó: iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Minden vágyamat megvalósítom. Hiszek magamban, és hiszek a céljaimban. Tudom, hogy képes vagyok megvalósítani, amit igazán szeretnék. Elszánt vagyok. Elérem a céljaimat.

A Bivaly

A boldog jövő felé haladok. Tudom, hogy a jelenben tehetek a jövőmért. Hiszek a jövőmben, és hiszek a boldogságban. Elérem, amit akarok. A boldogságot választom.

A Tigris

Nyugodt vagyok. Nem hat rám a stressz, a feszültség. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Jó hatással vagyok a környezetemre. Nyugalommal bármit elérhetek. A nyugalom a boldogságom kulcsa.

A Nyúl

Egészséget vonzok magamhoz. Minden körülmények között az egészséget választom. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. A legjobbat érdemlem. Az egészségem drága kincs. Vigyázok magamra.

A Sárkány

A szerelem erőt ad nekem. A boldogság a legfőbb célom. Szeretem és elfogadom magamat. Önzetlenül szeretem a páromat. A valódi szerelem létezik. Mindennap megtapasztalhatom.

A Kígyó

Az univerzum vezeti a sorsomat. Hiszek az univerzum bölcsességében. A sorsomat élem. Egyre boldogabb vagyok. Ismerem és használom a lehetőségeimet. Az univerzum támogat a céljaimban.

A Ló

A változás jó. Szeretem a változásokat. Mindig előre visznek a céljaimhoz. Nyitott vagyok minden változásra. Nyitott vagyok minden újdonságra. Mindenkor változtatok és változom, amikor csak szükséges.

A Kecske

Szeretet vesz körül. Hálás vagyok, mert valódi szeretetben élhetek. Megélem az igaz szeretetet. Szeretettel minden vágyamat megvalósíthatom. Szeretettel bármit elérhetek az életemben.

A Majom

Elfogadom az élet ajándékait. Nyitott vagyok minden jóra. Hálát érzek az élet ajándékaiért. Hálás vagyok az életemért. Mindenkor megkapom a lehetőséget, hogy megvalósítsam a vágyaimat. Élek vele.

A Kakas

Gyógyulok. Minden napom egyre boldogabb. Meggyógyítom magamat, és meggyógyítom az életemet. Hiszek az erőmben. Hiszek a vágyaimban. A boldogság a célom. Minden tőlem telhetőt megteszek érte.

A Kutya

Szerencsés vagyok. Élek a szerencsés lehetőségekkel. Én vagyok a szerencsém kovácsa. Megvalósítom a vágyaimat. Hiszek magamban, és hiszek a szerencsémben. Tudom, hogy bármit elérhetek az életemben. 

A Disznó

Megőrzöm a békémet. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Nyugalmammal inspirálom a környezetemet. Békében élek magammal. Békében, harmóniában élek mindenkivel.

Exit mobile version