Napi kínai horoszkóp 2019. október 15. – Ma megtalálod a megoldást

nlc | 2019. Október 15.
A kínai horoszkóp szerint bármilyen probléma is foglalkoztasson mostanában, hamarosan megtalálod a megoldást. Sőt, talán éppen ma kerül rá sor...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Bármi is foglalkoztasson, megtalálod a legjobb megoldást (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szeretni könnyű. A szeretet erejével minden problémát meg tudok oldani. Szeretettel bármit elérhetek. Tudok szeretni. Engem is szeretnek a többiek. A szeretet minden megoldást nyújt.

A Bivaly

Bízom az életben. Bízom magamban. Tudom, hogy bármire képes vagyok. Meg tudom oldani a problémákat. Meg tudom találni a legjobb megoldást. Hiszek a képességeimben. Bízom a legjobbakban.

A Tigris

Eredményes vagyok. Könnyű sikert elérnem. Megbecsülnek a munkahelyemen. Ki tudom hozni magamból a legtöbbet. Eredményeimmel inspirálom a környezetemet. Nagyon sokra vagyok képes.

A Nyúl

Önmagamban megtalálom a megoldást. A problémákra mindenkor magamban keresem a választ. Felelősséget vállalok magamért. Meg tudom oldani a problémáimat. Minden kérdésemre megtalálom a választ.

A Sárkány

Határozott vagyok. Hiszek magamban, és hiszek a képességeimben. Bátran vállalom magamat. Kiállok magamért és a céljaimért. El tudom érni, amit akarok. Mindenre megtalálom a legjobb megoldást.

A Kígyó

Mindig tudom, mi a jó nekem. Az életemről én döntök. Csak én tudhatom, az életemben mi a legjobb megoldás. Minden helyzetben megtalálom a választ. Mindig tudom, hogyan cselekedjem. Hiszek a képességeimben.

A Ló

Jól dönteni egyszerű. Tudom, hogy nincsenek rossz döntések. Minden döntésemből tanulok és fejlődöm. Szeretek dönteni. Az életemről én döntök. Mindig megtalálom a megoldásokat.

A Kecske

A belső hangom vezet. Figyelek a megérzéseimre. Az intuícióm mindig a legjobb megoldás felé vezet. Hiszek a megérzéseimben, hiszek magamban. Tudom, hogy mindig a legjobb lehetőség történik velem.

A Majom

Érzelmeimet elfogadom. Minden érzelmem én vagyok. Bátran megmutatom az érzéseimet. Szeretem és elfogadom magamat. Az érzelmeim rólam szólnak. Egyedi és megismételhetetlen vagyok.

A Kakas

Boldogságot adok mindenkinek. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a környezetemmel. Boldogságommal inspirálom a többieket. Árad belőlem az életöröm. Jókedvem mindenkire átragad.

A Kutya

Gyermekeim boldogságban, szeretetben élnek. Hálás vagyok a gyerekeimért. Csodálatos emberek. Önzetlenséget tanulok a gyerekektől. Önzetlenül szeretem a családomat. A szeretet erejével bármit elérhetek.

A Disznó

Testem öngyógyító ereje egészségessé tesz. Hiszek magamban, hiszek az erőmben. Minden helyzetben az egészségre törekszem. Figyelek magamra. A legjobbat adom a testemnek. A legjobbat érdemlem.

Exit mobile version