Napi kínai horoszkóp 2019. október 26. – A változások a legjobb lehetőségek

nlc | 2019. Október 26.
Nagyon sokan félnek a változásoktól. Pedig a változások a legjobb lehetőségeket tartogatják. A kínai horoszkóp szerint nyisd meg a szívedet a változások előtt, és óriásit fordul az életed is...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A változások a legjobb lehetőséget hozhatják (Fotó: iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Bátran döntök. Tudom, hogy mindig választhatom a legjobbat. Számtalan lehetőség közül választhatok. Mindig jól döntök. Minden döntésemmel elindítom a változásokat. Szeretem, hogy én dönthetek az életemben.

A Bivaly

Lelkemben mindig süt a napfény. Boldog és elégedett vagyok. Minden helyzetben a boldogságot, az örömöt választom. Szeretnek a többiek. Jó velem lenni. Pozitív a kisugárzásom.

A Tigris

Nyugalmam mindenkit megnyugtat. Jó hatással vagyok a környezetemre. Árad belőlem a béke, a nyugalom. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Csodálnak érte a többiek. 

A Nyúl

Kifejezetten jól bánok a pénzzel. Mindig van elég pénzem. Szeretem a pénzt használni. Okos dolgokra költöm. Élményeket szerzek a pénzzel. Az élmények tesznek egyre gazdagabbá. 

A Sárkány

Elengedem a görcseimet. Nem ragaszkodom semmihez és senkihez. Hagyom, hogy a legjobb történjen velem. Mindig van választási lehetőségem. Jól döntök. Én tudom, mi a legjobb nekem.

A Kígyó

Életem kerek egész. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Boldog és elégedett vagyok. Hálát érzek az életemért. Minden napom egyre jobb és jobb. Most minden úgy jó, ahogy van.

A Ló

Álmaim mind valóra válnak. Hiszek magamban, és hiszek az álmaimban. Meg tudom valósítani, amire igazán vágyom. Minden nap új lehetőség. Mindennap történnek velem csodák.

A Kecske

Szeretetet adok a világnak. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem a környezetemet. A szeretet lehetőség. Mindennap élek vele. Szeretettel bármit elérhetek. Hálás vagyok, mert valódi szeretetben élhetek.

A Majom

Lendületes és energikus vagyok. Készen állok a változásokra. Készen állok a lehetőségekre. Hiszek az erőmben. Hiszem, hogy valóra válthatom az álmaimat. Minden lehetőség adott hozzá. Élek vele.

A Kakas

Szeretet vesz körül. Csodás szeretetben élek. Szeretek és szeretnek. Mindenem megvan a boldog élethez. Minden helyzetben a szeretetet választom. Ez a legjobb lehetőség az életemben. 

A Kutya

A változások lehetőségek. Megragadom a változásokat, élek a lehetőségekkel. Magam döntök az életemről. Változom és változtatok, ha kell. Nyitott vagyok minden lehetőségre. Szeretem a változásokat.

A Disznó

A konfliktusok megoldhatók. Minden konfliktust szeretettel kezelek. A szeretet erejével bármit megoldhatok. Minden helyzetben a szeretet választom. A szeretet a legjobb lehetőség. 

Exit mobile version