Napi kínai horoszkóp 2019. október 30. – Hiszel a szerencsében?

nlc | 2019. Október 30.
Hited nagymértékben meghatározza az életedet. Amiben hiszel, gyakran pontosan azt vonzod magadhoz. A kínai horoszkóp szerint, ha valóban hiszel a saját szerencsédben, egyre szerencsésebb lesz az életed…

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ha hiszel a szerencsédben, egyre szerencsésebb lesz az életed (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Tele vagyok lehetőséggel. Hiszek a lehetőségeimben. Élek az életem adta lehetőségekkel. A saját szerencsém kovácsa vagyok. Kezembe veszem az életemet. Tudom, hogy válthatom valóra a vágyaimat.

A Bivaly

Egészségesebb vagyok, mint tegnap. Minden nappal mindenhogyan egyre jobban érzem magamat. Minden helyzetben az egészséget választom. Teszek önmagamért, teszek a szerencsémért.

A Tigris

Folyton gyarapodom a bőségben. Egyre jobban élek. Napról napra szerencsésebb vagyok. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Hiszek a szerencsémben. Megérdemlem a valódi bőséget és gazdagságot. 

A Nyúl

Tudom, hogy hasznos életet élek. A jóra törekszem az életemben. Jóságomért csupa jót kapok az élettől. Szerencsésnek érzem magamat. Mindenem megvan, amire csak vágyom.

A Sárkány

Bátran megmutatom az értékeimet. Van mire büszkének lennem. Tudom, hogy értékes és szerethető ember vagyok. Szerencsés az életem. Minden nap teszek a sikerért, a boldogságért.

A Kígyó

Szeretem az életemet. Hálás vagyok minden jóért, amit az életben kapok. Szerencsésnek érzem magamat. Jó életet élhetek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Szeretem és elfogadom magamat.

A Ló

Szeretet van bennem és körülöttem. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a környezetemet. Szerencsés vagyok, mert valódi szeretetben élhetek. A szeretet határozza meg az életemet.

A Kecske

Egyre egészségesebb vagyok. Mindennap teszek az egészségemért. A legjobbat adom magamnak. Jól érzem magamat a bőrömben. Egészséges vagyok, mert egészséges akarok lenni.

A Majom

Ügyesen bánok a szavakkal. Nagyszerűen kommunikálok. Tökéletesen ki tudom magamat fejezni. Mindenkivel meg tudom magamat értetni. Minden helyzetben szeretettel beszélek a többiekkel.

A Kakas

Hiszek magamban, hiszek a szerencsémben. Tudom, hogy szerencsés fordulatok várnak rám. Bízom a szerencsémben. A saját szerencsém kovácsa vagyok. Megteremtem magamnak, amit akarok.

A Kutya

Bátor vagyok és boldog. Jól érzem magam a bőrömben. Bátran kiállok magamért, és bátran kiállok a szerelemért. A boldogságot megérdemlem. Hálás vagyok a szerelmemért.

A Disznó

Könnyen találok segítséget. Mindig van, akire számíthatok. Szerencsés vagyok, mert jó emberek között élhetek. Szívesen segítek a többieknek, és szívesen fogadom el a többiek segítségét. 

Exit mobile version