Napi kínai horoszkóp 2019. november 16. – Szabadságod érték

nlc | 2019. November 16.
A szabadság nagy érték. Ha meg tudod élni, nagyon szerencsésnek érezheted magad. Önállóságot, függetlenséget is jelenthet. Vajon magad dönthetsz mindarról, ami fontos neked? A kínai horoszkóp bölcs javaslatai ma is fontos üzenetet rejtenek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Meg tudod élni a valódi szabadságot? (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Kreatív energiák segítenek nekem. Használom a kreativitást az életemben. Szabadon döntök és szabadon élek. Boldog és elégedett vagyok. Mindennap fejlesztem a kreatív képességemet.

A Bivaly

Egészséget kapok az univerzumtól. Hiszek az univerzum bölcsességében. Szabad és boldog vagyok egészségesen. Minden helyzetben az egészséget választom. Mindig figyelek a jelekre, amit az univerzumtól kapok.

A Tigris

Szeretetet kapok mindennap. Hálás vagyok a szeretetért, amit a környezetemtől kapok. Szeretek és viszont szeretnek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Minden napom nagyszerű. 

A Nyúl

A szabadságom érték. Boldog vagyok, mert önálló lehetek. Én döntök az életemről, én tudom, mi a legjobb nekem. Független és szabad vagyok. Boldognak érzem magamat.

A Sárkány

Sikereim igazolják a döntéseimet. Sikert sikerre halmozok. Jól és könnyen döntök. Szabadon és boldogan élem az életemet. A saját sikerem kovácsa vagyok. Mindennap teszek a boldogságomért.

A Kígyó

Van türelmem megvárni a jót. Nem kell kevesebbel beérnem. Tudom, mi a legjobb nekem és azt is teszem. Szabadon döntök, önállóan élek. Bármit el tudok érni az életemben.

A Ló

Céljaim felé haladok. Mindennap egy lépéssel közelebb érek a megvalósuláshoz. Hiszek magamban, és hiszek a céljaimban. Szabad az akaratom, el tudom dönteni, mi jó nekem igazán.

A Kecske

Szép napom van. Boldog vagyok. Minden reggel örömmel ébredek. Minden napom újabb lehetőség. Szabad vagyok, jól érzem magamat a bőrömben. Megélem a valódi szabadságot. 

A Majom

Lélektársamat magamhoz vonzom. Tudom, hogy létezik a számomra rendelt társ. Hiszek magamban, és hiszek a páromban. Egymásra találunk, felismerjük a másikat. Tudom, hogy közel a találkozás.

A Kakas

Életem egyre jobb. Mindennap új lehetőséget hoz. Hiszek magamban, hiszek a legjobbakban. Megteremtem magamnak a jót. Szabad vagyok, önállóan élek. Tudom, hogy mit akarok az életemben.

A Kutya

Beengedem életembe az egészséget. Nyitott vagyok minden jóra. Minden helyzetben az egészséget választom. Szabad vagyok, amikor egészséges vagyok. Szeretem, és értékelem magamat. 

A Disznó

Megbízhatok az emberekben. Tudom, kire számíthatok. Jó emberek között élek. Bízom magamban, és bízom a környezetemben. Szabadon dönthetek a sorsomról. Jól választok minden helyzetben. 

Exit mobile version