Napi kínai horoszkóp 2019. november 19. – Megbocsátasz?

nlc | 2019. November 19.
Meg tudsz bocsátani? Magadnak is? És hogy állsz a többiekkel? A kínai horoszkóp szerint ma nagyon sokat tehetsz a boldogságodért, melynek egyik igencsak fontos lépcsőfoka a megbocsátás. Meg tudod tenni? Önmagadért...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Te meg tudsz bocsátani? (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Bízom a szeretetben. Bízom a megbocsátás erejében. Szeretem magamat, ezért a legjobbat teszem magammal: megbocsátok. Megbocsátok magamnak, és megbocsátok mindenki másnak is.

A Bivaly

Elégedett vagyok az életemmel. Most minden jó az életemben. Sikeresnek érzem magamat. A boldogságra törekszem. Mindenkinek megbocsátottam. Azóta egyre jobb és jobb az életem.

A Tigris

Ma mindenkit mosolyra derítek. Szeretek mosolyogni. Jó érzés velem lenni. Pozitív a kisugárzásom, szeretnek az emberek. Mosolyomra mosoly a válasz. Mindenkinek örömet csempészek az életébe. 

A Nyúl

Jóságomért jóság a hála. Megbocsátok, és nekem is megbocsátanak a többiek. Szeretek jót tenni az emberekkel. Minél több jót adok, annál többet kapok vissza. Hálás vagyok a sorsomért.

A Sárkány

Megtalálom a tökéletes megoldást. Kreatív ember vagyok, könnyedén megoldom a problémákat. Mindig a legjobb megoldásra jutok. A megbocsátás a legjobb, amit tehetek.

A Kígyó

Rengeteg lehetőségem van. Nyitott vagyok minden újdonságra. Elengedem a haragot, megbocsátok, amikor csak szükséges. Élek a megbocsátás lehetőségével, hiszen így lesz egyre boldogabb az életem.

A Ló

Munkatársaim szeretete körülvesz. A legjobb helyen dolgozom. Szeretem a munkámat, szeretem a munkatársaimat. Mindenkivel nagyon jól kijövök. Békében élek magammal, és békében élek a többiekkel.

A Kecske

Szívből adom a legjobbat másoknak. Önzetlenül cselekszem. Önzetlenségemre önzetlen segítség a válasz. Szeretem az embereket, szívesen segítek. Mindent, amit másoknak adok, sokszorosan kapok vissza. 

A Majom

Családomban mindenki szerető szívű. Hálás vagyok a szeretetért, amiben élhetek. Könnyen megbocsátunk egymásnak. Mindig tanulunk a hibáinkból. A szeretet mozgatja az életünket.

A Kakas

Tisztelem és szeretem a környezetemet. Jóban vagyok mindenkivel. Békében, harmóniában élek magammal, és békében, harmóniában élek a környezetemmel. Szeretem a helyet, ahol élek.

A Kutya

Félelmeimet békességre cserélem. Elengedek minden fájdalmat, megbocsátok magamnak, és megbocsátok mindenkinek. Félelem helyett őszintén szeretek. Minden helyzetre a szeretet a megoldás.

A Disznó

Megbocsátok mindenkinek. És megbocsátok magamnak is. A megbocsátás felszabadítja a lelkemet. Egyre több örömet és szeretetet érzek. Nincs miért haragudnom másokra. 

Exit mobile version