Napi kínai horoszkóp 2019. november 20. – Jók a megérzéseid

nlc | 2019. November 20.
Vajon mennyire jók a megérzéseid? És egyáltalán, mennyire figyelsz a belső hangokra? A kínai horoszkóp szerint ma tökéletesen működik az intuíciód, ezért is érdemes figyelned most rá.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma tökéletesen működnek a megérzések (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Minden helyzet engem segít. Minden helyzetből tanulok. Minden helyzet segíti az intuícióm fejlesztését. Minden értem történik az életemben. Hálásan fogadom a változásokat.

A Bivaly

Bármit megoldok bármikor. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Mindig figyelek a belső hangokra. A megérzéseim mindig a jó irányba vezetnek. Könnyedén megoldok bármit az életemben.

A Tigris

Hátamból kiengedem a stresszt. Elengedem a feszültséget. A fájdalom jelzés, hogy valamit nem jól teszek. Figyelek a megérzéseimre. Elengedem a stresszt. A nyugalomban hiszek. 

A Nyúl

Szeretem, és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a környezetemet. Szeretettel bármit elérhetek. Az intuícióm is működik, amikor pozitívan érzek. Bízom magamban, bízom a lehetőségekben.

A Sárkány

Minden napom lehet boldog. Én vagyok a boldogság forrása. Megélem a valódi örömeket. Megérdemlem, hogy boldog legyek. Megengedem magamnak a boldogságot. Egyre jobban érzem magam.

A Kígyó

Testem öngyógyító ereje hatalmas. Szeretettel gyógyítom magamat. Tudom, hogy bármire képes vagyok. Minden helyzetben az egészséget választom. Mindig figyelek a megérzéseimre.

A Ló

Megtapasztalom az örömöt. Hálás vagyok minden jóért, minden örömteli pillanatért. Meg tudom élni az élet örömeit. Figyelek magamra, és követem a belső hangokat. Megérzéseim a boldogsághoz vezetnek.

A Kecske

Mindenre jut elég pénz. Mindig van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Bőségben élek. Gyűjtöm az örömforrásokat. Az élmények tesznek igazán gazdaggá. Az élményekből merítek minden nap. 

A Majom

Érzelmeim jó irányban vezetnek. Követem a megérzéseimet. Sosem csap be az intuícióm. Figyelek a belső hangokra, örömmel követem a lelkem útmutatását. Minden helyzetben jól döntök.

A Kakas

A szeretet felold minden problémát. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. Minden helyzetben a szeretet a megoldás. Szeretettel gondolok magamra, és mindenki másra is.

A Kutya

Mesebeli életet érdemlek. A legjobbat érdemlem. Megteremtem magamnak a jót. Képes vagyok valódi bőségben, boldogságban élni. Hiszek magamban. Egyre jobb és jobb az életem. 

A Disznó

Kreatív vagyok. Bármit meg tudok valósítani. Minden helyzetre megtalálom a legjobb megoldást. Figyelek a megérzéseimre. Mindig a legjobb megoldáshoz vezetnek. Használom a kreativitásomat.

Exit mobile version