Napi kínai horoszkóp 2019. november 25. – Kifogások helyett inkább cselekedj

nlc | 2019. November 25.
Kifogásokat gyártani valójában mindig sokkal egyszerűbb, mint megtenni a megfelelő lépést. A kínai horoszkóp szerint ugyanakkor ez olyan csapda, amit nem kerülhetsz el. Inkább vedd a kezedbe az életedet, a boldogságodat, és már ma tegyél legalább valami apróságot magadért...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mostantól nincs több kifogás… (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Ítéletek nélkül élem az életemet. Senkiről sem mondok véleményt. Inkább magamért teszek, minthogy mások életével foglalkozzam. Okosan élem az életemet. Azt teszem, ami nekem a legjobb.

A Bivaly

Megtanulok szeretettel élni. Mindennap teszek egy picit magamért. Mindennap törekszem kimutatni a szeretetemet. El tudom fogadni a szeretetet. Mostantól észreveszem, hogy milyen sok szeretet van körülöttem.

A Tigris

Megtalálom a saját világom középpontját. A lelki egyensúlyra törekszem. Mindennap teszek önmagamért. Mindennap a boldogságra figyelek. Napról napra békésebb és harmonikusabb az életem.  

A Nyúl

A legfontosabb eszközöm a szeretet. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. Minden helyzetre megoldást ad a szeretet. Nem halogatok, élek a szeretet lehetőségével. Most szeretek, most fogadom el a szeretetet.

A Sárkány

Jól vagyok, mert jó irányban változom. Napról napra tudatosabban élek. Mindennap teszek a változásokért. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Tudom, hogy egyre jobban alakul az életem. 

A Kígyó

Kifogások helyett cselekszem. Mindennap teszek valamit magamért. Sosem keresek kifogásokat. Hiszek magamban, és hiszem, hogy bármit meg tudok oldani. Előre tekintek, aktívan élem az életemet.

A Ló

Belső békém az életem minden területén segít. Semmi sem billent ki a nyugalmamból. Békében élek magammal, és békében élek a környezetemmel. Bármit elérhetek a belőlem áradó nyugalommal.

A Kecske

Jól érzem magam a testemben. Szeretem és elfogadom magamat. Tisztelem a testemet, a legjobbat adom magamnak. Figyelek magamra, mindennap teszek az egészségemért, a boldogságért.

A Majom

Felvirágoztatom az anyagi helyzetemet. Jól fizető munkát találok. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Napról napra egyre több pénzem van. Elégedett vagyok, mert bármit meg tudok oldani.

A Kakas

Életemet lehetőségek töltik meg. Élek a lehetőségekkel. Teszek önmagamért, és teszek a sikerekért. Megragadom a legjobb lehetőségeket. Képes vagyok bőséget, boldogságot teremteni magamnak.

A Kutya

Pozitív energiák lépnek az életembe. Nyitott vagyok minden újra. Megragadom a lehetőségeket. Halogatás helyett cselekszem. Pozitív gondolkodásommal egyre több jót vonzok az életembe.  

A Disznó

Köszönetet mondok a családomért. Hálás vagyok a családomnak. Mindenben számíthatok rájuk. Jó érzés, hogy vannak nekem. Segítem őket, amikor csak tudom. Örülök, hogy közöttük élhetek.

Exit mobile version