Napi kínai horoszkóp 2019. november 27. – Elméd alakítja a jövődet

nlc | 2019. November 27.
A jövődet valójában te magad alakítod. Méghozzá a gondolataiddal. Bármilyen furcsán is hangozzék, ahogyan magadra, a lehetőségeidre, a jövődre gondolsz, azt is teremted meg. A kínai horoszkóp szerint már ma is a pozitív gondolatokra érdemes törekedni...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Gondolataiddal teremted a jövődet (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Ismerem a saját értékeimet. Tudom, hogy értékes ember vagyok. Hiszek magamban, hiszek a lehetőségeimben. Egyre optimistábban látom a jövőmet. Pozitívan gondolok magamra, és pozitívan gondolok a jövőmre. Egyre jobb és jobb lesz minden.

A Bivaly

Elmém hatalma megváltoztatja a sorsomat. Én irányítom az életemet. Kezembe veszem a sorsomat. Pozitív gondolataimmal alakítom az életemet. Egyre optimistábban tekintek a jövőmre és magamra.

A Tigris

Mindennap velem van a szeretet és a hála. Hálát érzek a szeretetért, amiben élhetek. Egyre boldogabb az életem. Hálás vagyok az életemért, hálás vagyok, mert szerethetek. Boldogan tekintek a jövőm elé.

A Nyúl

Bőségben, szeretetben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Elégedett vagyok az életemmel. Megérdemlem a bőséget, megérdemlem a szeretetet. Sokat teszek a boldogságomért, a jövőmért.

A Sárkány

Boldog lehetek, már most is. Megérdemlem a boldogságot. A boldogságot magamban keresem. Törekszem a jóra. Pozitívan gondolok az életemre. Egyre jobban alakul minden. A vágyaim szerint élem az életemet.

A Kígyó

Előttem az út a boldogságba vezet. Hiszek magamban, és hiszek a boldogságban. Tudom, hogy rám talán a boldogság. Igazán boldog jövő elé tekintek. Minden a vágyaim szerint történik velem. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Ló

Jár nekem a boldogság. Megérdemlem, hogy igazán boldog lehessek. Hiszek a boldogságban. Tudom, hogy létezik a valódi boldogság. A jövőmet is egyre boldogabbnak látom. Én alakítom az életemet. Egyre jobban érzem magamat.

A Kecske

Pénzáldás érkezik az életembe. Nyitott vagyok minden újdonságra. Megtalálom a legjobb lehetőségeket. Örömmel fogadom pénzt. Egyre több és több van belőle. Áldottnak érzem a jövőmet. Pozitívan látok mindent.

A Majom

Felismerem lelki társamat, ő is megismer engem. Tudom, hogy közel a találkozás. Megérdemlem a valódi boldogságot. Nyitott vagyok a szerelemre. Tudom, hogy igazán boldog jövő vár rám.

A Kakas

Könnyedén alkalmazkodom a változásokhoz. Szeretem a változásokat. Mindig új lehetőségeket találok az életemben. Nyitott vagyok az újdonságokra, nyitott vagyok a jövőmre. Izgalmas lehetőségek előtt állok.

A Kutya

Felelősséget vállalok boldogságomért. Hiszek a valódi és igaz szerelemben. Megérdemlem a boldogságot. Jól választok. A boldogság bennem gyökerezik. Mindenben meglátom a szépet, a jót. 

A Disznó

A mostban élek, a jelent teszem szebbé. Tudom, hogy a jelen pillanatban alakítom a jövőmet. Boldog vagyok a jelenben. Most minden a legnagyobb rendben van az életemben.

Exit mobile version