Napi kínai horoszkóp 2019. november 30. – Vajon hol az igazság?

nlc | 2019. November 30.
Nehéz megmondani. Bizonyos szempontból nézve valahol mindenkinek igaza lehet. Ugyanakkor, ha a valódi igazságra vagy kíváncsi, a kínai horoszkóp sorai között rábukkanhatsz...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vajon hol és kinél van az igazság? (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Képes vagyok a megbocsátásra. Hiszek magamban, hiszek a megbocsátás erejében. Ma megbocsátok magamnak, és megbocsátok mindenki másnak is. A megbocsátás felszabadítja a lelkemet.

A Bivaly

Hálás vagyok minden befizetett csekkért. Boldog vagyok, mert bőségben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Elégedett vagyok az életemmel. Örülök, mert mindenre jut elég pénzem.

A Tigris

Egészséghez segítek másokat. Inspirálom a környezetemet az egészséges életre. Vigyázok magamra. Egészséget, teljességet sugárzok. Harmóniában élek magammal. Nagyon jól érzem magamat a bőrömben.

A Nyúl

Szeretettel hálálom meg a világ jóságát. Hálát érzek minden jóért, ami velem történik. Az igazság a szeretetben, a hálában rejlik. Elégedett vagyok az életemmel. Boldogságban, békében élek.

A Sárkány

Mindent megadok a szeretteimnek, amire szükségük van. Önzetlen vagyok a környezetemmel. Önzetlenségemet szeretettel hálálják meg a többiek. Örömmel adok, és örömmel fogadom el a jóságot, a szeretetet.

A Kígyó

A szeretet végtelen, a szeretet hatalom. Szeretettel bármit elérhetek. Minden problémára megoldást ad a szeretet. Igaz szeretetben élek. Őszintén szeretek, és őszintén szeretnek engem.

A Ló

A bőség angyalai segítenek nekem. Csak kérnem kell az angyalok segítségét. Hiszek az angyalokban, hiszek a bőségben, a jóságban. Egyre teljesebb az életem. Hálás vagyok minden segítségért.

A Kecske

Egészségem megingathatatlan. Figyelek magamra, figyelek az egészségemre. Jól érzem magam a bőrömben. Egészségesen élek. Örömben, boldogságban élek. Mindig az egészséget választom.

A Majom

Belső harmóniám másokban tükröződik vissza. Amit adok, azt  kapom vissza a környezetemből. Harmóniában élek magammal és a környezetemmel. Boldog és békés emberek között élek. Én is ilyen vagyok.

A Kakas

Arra a feladatra összpontosítok, amelyiket végzem. Tudok koncentrálni. Nagyon hatékonyan dolgozom, mert csak a munkámra figyelek. Összpontosítok, gyorsan és hiba nélkül végzek a feladatokkal.

A Kutya

Minden nap szánok egy órát a önmagamra. Fontos vagyok, fontos az énidőm. Amikor magamra figyelek, pozitív energiával töltődik a lelkem. Akkor tudok adni és segíteni, amikor jól vagyok. Mindennap figyelek magamra.

A Disznó

Az igazságot belül keresem. Figyelek a megérzéseimre, a belső hangokra. Megértem a legfontosabb összefüggéseket. Ismerem az igazságot. Szeretek, és hagyom, hogy szeressenek.

Exit mobile version