Napi kínai horoszkóp 2019. december 3. – Az univerzum válaszol a kérdésekre

nlc | 2019. December 03.
Az univerzum mindig válaszol a kérdéseidre. A kérdés inkább az, hogy észreveszed-e a különböző jeleket. A kínai horoszkóp szerint érdemes ma nagyon figyelmesen járnod-kelned, és persze felfigyelned a lehetséges válaszokra...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Az univerzum válaszol a kérdésekre (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Az univerzum válaszol a kérdéseimre. Figyelem az univerzum jeleit. Észreveszem, amikor az univerzum válaszol nekem. Egyértelmű jeleket kérek. Változom és változtatok, amikor csak szükséges.

A Bivaly

Szeretettel gyógyítom a gyerekkori sérelmeimet. Figyelek a belső gyermekemre. Szeretettel gondolok a gyermeki énemre. Szeretetemmel gyógyítom magamat. Egyre jobban érzem magam, és egyre boldogabb vagyok.

A Tigris

A jelen pillanat csodálatos. Megélem az élet valódi örömeit. Az univerzum jeleit látom. Ha változtatnom kell, változtatok. Elengedem a múltat, és a mostra figyelek. A jelenben igazán boldog az életem.

A Nyúl

Az életem kulcsát a kezemben tartom. Én irányítom az életemet. Én döntök magamról, mert én tudom, mi a legjobb nekem. Az univerzum segít a döntésben. Figyelek az univerzum jeleire.

A Sárkány

Növekszik bennem a szeretet. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a környezetemet. Tudom, hogy szeretettel bármit megoldhatok. Örömmel fogadom az univerzumból érkező végtelen szeretetet.

A Kígyó

Elfogadom, és megbocsátom a hibáimat. Elfogadom és szeretem magamat. Hibázni lehet. Mindig tanulok a hibáimból. A hibákból is tapasztalatokat gyűjtök. Napról napra bölcsebben, okosabban élem az életemet.

A Ló

Könnyen és gyorsan hozok helyes döntéseket. Figyelek a megérzéseimre, tudom, mi a legjobb nekem. Dönteni könnyű. Minden döntés lehetőség, hogy jobbá tegyem az életemet.

A Kecske

Minden nap új kaland, minden nap új lehetőség. Nyitott vagyok az újdonságokra. Szívesen változtatok, és szívesen változom. Élek az új lehetőségekkel. Az univerzumtól nem véletlenül kapom őket.

A Majom

Gyümölcsöző ötleteimet könnyen megvalósítom. Hiszek magamban, és hiszek az ötleteimben. Képes vagyok megvalósítani a céljaimat. Az univerzum mindig támogat a megvalósításban.

A Kakas

A feltétlen szeretet ajándékát adom másoknak. Feltétlenül szeretek, és feltételek nélkül fogadom el a szeretetet. Önzetlenségemért önzetlenséget kapok. Hiszek a feltétel nélküli szeretetben.

A Kutya

Jóra cserélem a rosszat. Az univerzum mindig figyelmeztet, amikor rosszul cselekszem. Mindig változtatok, és változom. A jó törekszem minden helyzetben. Jót teszek másokkal, és örömmel fogadom a jót az életemben. 

A Disznó

Megérdemlem a szerelmet. Nyitott vagyok a boldogságra. Az univerzum elküldi a hozzám illő partnert. Hiszek az univerzum bölcsességében. Követem a jeleket. Bevonzom a szerelmet, a nekem való partnert.

Exit mobile version