Napi kínai horoszkóp 2019. december 16. – Mindenre jut idő

nlc | 2019. December 16.
Az ünnepekhez közeledve sokan érzik, hogy semmire sincs elég idejük. A kínai horoszkóp szerint időd mindig arra jut, amire szánni akarsz. Az énidőt mindenki megérdemli. Te is. Még a legnagyobb rohanás közepette is.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mindenre jut idő, amire szakítani akarsz (Fotó: iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Vágyaim térképét követem. Azt teszem, ami igazán jó nekem. Az énidő fontos. Mindig számok magamra elég időt. Hiszek az álmaimban, meg tudom valósítani azokat. Követem a vágyaimat.

A Bivaly

Jogomban áll szabadon dönteni. Bármikor tehetem azt, ami szerintem a legjobb. Az életemről én döntök. Én tudom, mi a legjobb nekem. Az időmet magam osztom be. Okos dolgokkal foglalkozom.

A Tigris

A változatosság felüdíti napjaimat. Sok mindennel foglalkozom. Örömet lelek a változatosságban. Nagyon jól osztom be az időmet. Mindenre jut, amire szánni akarok. Boldog és elégedett vagyok.

A Nyúl

Hagyom, hogy az álmaim megvalósuljanak. Hiszek az álmaimban. Hiszek magamban. Tudom, hogy az álmaimat érdemes megvalósítani. Mindennap szánok időt magamra. És mindennap szánok időt az álmaimra is.

A Sárkány

A teljességre törekszem. Egyre jobban érzem magamat. Elégedett vagyok az életemmel. Most minden a lehető legjobb. Mindenre jut időm, amire igazán akarok szánni. Jól használom az időmet.

A Kígyó

Elengedem a félelmet. A jelen pillanatra figyelek. A jelenben biztonságban vagyok. Most minden jó, ahogy van. Figyelek magamra. Azt teszem, amit a legjobbnak érzek. Mindig jut idő magamra is.

A Ló

Napról napra gyarapodom. Egyre inkább bőségben élek. Mindenem megvan, amire vágyom. Boldog vagyok és elégedett. Időmilliomos vagyok. Mindenre jut időm, amire csak szánni szeretnék.

A Kecske

Mindenre bőven jut időm. Nagyon jól osztom be az időmet. Kitűnően menedzselem magamat. Gyors és hatékony vagyok. Mindig jut időm magamra, és jut idő a szeretteimre is.

A Majom

Észreveszem a lehetőségeket. Nyitott vagyok minden újdonságra. Élek a lehetőségeimmel. Tudom, hogy mi a legjobb nekem. Be tudom osztani az időmet, így mindig jut mindenre.

A Kakas

Elfogadom a bőség ajándékát. Hálás vagyok mindenért, amim van. Elégedett vagyok az életemmel. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Bőségesen van időm magamra. Valódi bőségben élhetek.

A Kutya

A romantikus szerelem része az életemnek. Nagyon jól érzem magamat a párommal. Boldogságban, harmóniában élek. Mindig jut időnk egymásra. Hálás vagyok a romantikus párkapcsolatomért.

A Disznó

Minden mosolyomra mosoly a válasz. Szeretek mosolyogni. Jobb a kedvem tőle. Könnyedén felvidítom az embereket. Mosolyogni könnyű. A mosolyra mindig van időm. Minden mosollyal szebbé teszem a világot.

Exit mobile version