4 csillagjegy, akiknek semmi sem elég

nlc | 2019. December 28.
Mindannyian találkoztunk már olyanokkal, akiket egy-egy személyiségjegyük megkülönböztetett az összes többi embertől – leginkább a mohóságuk. Ők azok, akik mindent akarnak az életben, még azt is, ami nem nekik való. Íme az asztrológia szerint a kapzsi csillagjegyek listája, akár köztük vagy, akár nem, az jellemzések nem mindenkire vonatkoznak egyformán.

Bika

A Bikák imádnak élni. Minden újat szeretnek megtapasztalni, ugyanakkor örülnek, ha más is beszáll kiadásaikba. Imádnak enni, és akkor válnak igazán mohóvá, amikor lehetőség van kipróbálni valamilyen drága, nagyszerű ételt.

Oroszlán

Az Oroszlánok jól informáltak és szeretnek eszességükkel kérkedni. Mindig kibúvókat keresnek vagy annak módját, hogyan tudnak túljárni mások eszén. Szeretnek nagyobb méretű és fényesebb dolgokat vásárolni. Ettől eltekintve elég versengőek.

pexels.com

Skorpió

A Skorpiók ki vannak éhezve a figyelemre. Utálják, ha partnerük mással lóg vagy flörtöl. Szélsőséges módon féltékennyé tudnak válni, és egy idő után a féltékenységük pont a mohóságukat igazolja. Ha szerettükről van szó, megszállottakká válnak. Másrészt, ha nem tudják kontroll alatt tartani a helyzetet, azonnal manipulatívvá válnak, ha szükségleteik kielégítéséről van szó. Hajlamosak mások igényeiről megfeledkezni és először magukra gondolni.

Bak

A Bakok olyanok, mint azok a cégvezetők, akik nagyvonalú bónuszt osztanak le maguknak. Ez nem azt jelenti, hogy ők ennyire önzők, nem várnak a keményen elvégzett munkájukért feltétlenül jutalmat. Ha nem tudják úgy kiadni a kezükből a munkát, ahogy szeretnék, akkor mindent megtesznek azért, hogy befejezzék. 

Exit mobile version