Napi kínai horoszkóp 2019. december 31. – Mit fogadsz meg 2020-ra?

nlc | 2019. December 31.
Mit fogadsz meg a jövő évre? Mire vágysz a leginkább 2020-ban? A kínai horoszkóp szerint a legjobb újévi fogadalom, ha holnaptól mindennap mantrázod a kívánságodat... Ehhez kapsz ma szuper segítséget.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Te mit fogadsz meg az újévre? (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A változások értem vannak. Örömmel fogadom 2020-ban a változásokat. Minden változással egyre jobb az életem. Várom a változásokat. Megfogadom, hogy változom, és változtatok 2020-ban.

A Bivaly

A boldogság ajtaja nyitva áll előttem. Megnyitom a szívemet a boldogságnak. Döntöttem: 2020-ban boldog leszek. Boldog vagyok, mert boldog akarok lenni. Minden helyzetben a harmóniát keresem.

A Tigris

Elfogadom az újdonságot. Megnyitom magamat az újnak. Elengedem a régit 2020-ban, és az újdonságokra figyelek. Minden egyre jobban alakul az életemben. Bizakodó vagyok.

A Nyúl

Anyagi helyzetem naponta javul. Minden nappal egyre nagyobb bőségben élek. Mindenre van pénzem. Hiszek magamban, és hiszek a bőségben. 2020-ban jól fizető munkát választok magamnak.

A Sárkány

Minden lehetőség az enyém. Nyitott vagyok a lehetőségekre. Élek a lehetőségeimmel 2020-ban. Én vagyok a saját szerencsém kovácsa. Észreveszem a legjobb lehetőségeket. Egyre jobb máris az életem.

A Kígyó

Jót cselekszem másokkal, és ez visszatér hozzám. Örömmel adok, és örömmel fogadok el 2020-ban. Egyre több jót adok a többieknek, s egyre több jó száll vissza rám. Hiszek az önzetlenségben.

A Ló

Mindenki segítőkész és kedves velem. Mindenkivel segítőkész és kedves vagyok. Hálás vagyok a környezetemnek. Tudom, hogy mindenben számíthatok rájuk. Jóságomra jóság a válasz.

A Kecske

Elengedem a blokkokat, amelyek gátoltak eddig a boldogságban. Elengedek minden akadályt az életemből. 2020-ban az örömre, a boldogságra figyelek. Pozitívan gondolkodom, előre tekintek. 

A Majom

Bízom a Teremtőben, bízom a szeretetben. Hiszek a pozitív gondolok erejében. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. Rábízom magam a Gondviselésre. A jelenre figyelek, a jelenben igazán boldog vagyok.

A Kakas

Hálás vagyok a harmóniáért. Megélem a valódi boldogságot és örömet. Elégedett vagyok az életemért. Elégedettségemmel a boldogságot növelem. 2020-ban hálát adok mindenért és mindenkinek.

A Kutya

Megbecsülést kapok mindenhol. Tisztelnek és szeretnek a többiek. Becsülöm magamat, és becsülöm az életemet is. Pozitívan tekintek magamra és a lehetőségeimre. 2020-ban élek a legjobb lehetőségekkel.

A Disznó

Minden percben történik valami jó. A jelenben élek. Öröm és boldogság az életem. Minden egyre jobb, és minden egyre szebb. Hiszek a pozitív gondolatok, a mantrák erejében.

Exit mobile version