Napi kínai horoszkóp 2020. január 2. – Egyre vastagabb a pénztárca

nlc | 2020. Január 02.
Egyre vastagabb lehet a pénztárcád. A kínai horoszkóp szerint, ha hiszel a valódi bőségben, teszel is érte, sőt a pénzzel is örömmel bánsz, egyre több és több lesz belőle...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Egyre vastagabb lehet a pénztárcád (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Gyereknevelésben a legfőbb elvem a szeretet. Szeretetből sosem elég. Bőséges szeretetben élek. Gyerekeimet szeretettel nevelem. Szeretetből példát mutatok nekik. Kifogyhatatlan az irántuk érzett szeretetem.

A Bivaly

Anyagi ügyeimet a harmónia hatja át. Szeretem a pénzt, örömmel használom a pénzt. Egyensúlyban van a pénzem. Mindenkor van elég pénzem. Bőségben, harmóniában, elégedettségben élek.

A Tigris

A dolgaimban megtalálom a jót, megtalálom önmagam. Szeretem a munkámat, mindig találok benne örömet. A párkapcsolatom boldog. Nagyszerű az életem. Valódi bőségben élek.

A Nyúl

Pénztárcám egyre vastagabb. Mindig van elég pénzem. Szeretettel bánok a pénzzel. Szeret nálam lenni a pénz. Magamhoz vonzom a pénzt. Bőségesen van pénzem. Gazdag és elégedett vagyok.

A Sárkány

Mindenki szeret velem lenni. Szeretnek az emberek, szívesen töltik velem az idejüket. Vonzom az embereket, sosem vagyok egyedül. Bőséges szeretetben, tiszteletben van részem.

A Kígyó

A veszekedéseket beszélgetéssé szelídítem. Szeretettel beszélek. Szeretet minden konfliktust könnyedén megoldok. A kedvességre törekszem. Nagyon sok szeretet van bennem. Örömmel adok belőle. 

A Ló

Mindenkinek jó, ha közelebb kerülök a céljaimhoz. Támogatnak, segítenek a többiek. Hálás vagyok a környezetem támogatásáért. Bőséges segítségben van részem. Hálát érzek a szeretteimért.

A Kecske

Párommal ketten alkotunk egy egészet. Tökéletes egységben élek a párommal. Nagyon jól kiegészítjük egymást. Boldog vagyok, mert a valódi párommal élhetek. Boldog az életem, boldog a párkapcsolatom.

A Majom

A spiritualitás szerves része az életemnek. Napról napra egyre tudatosabban élek. A szeretetre, a bőségre figyelek. Elégedettséget, hálát érzek az életemért. A szeretetre figyelek. Hiszek magamban. 

A Kakas

Ha a lelkem boldog, a testem is boldog. Egészséges és teljes vagyok. Figyelek a testemre, figyelek a lelkemre. Bőven merítek a boldogságból. Jól érzem magamat, s ez meg is látszik rajtam.

A Kutya

Önmagamért érdemlem meg a szerelmet. A nekem rendelt társsal élhetek. Megérdemlem a páromat. Párom is megérdemel engem. Boldog vagyok, mert boldog a párkapcsolatom.

A Disznó

Szabadjára engedem a bennem lappangó egészséget. Nyitott vagyok a jóra. Örömmel figyelek a testemre, a lelkemre. A legjobbat adom magamnak. Vigyázok az egészségemre. Teljességben élek.

Exit mobile version