Napi kínai horoszkóp 2020. január 7. – Mire tanít ma az élet?

nlc | 2020. Január 07.
Mit tanulsz ma? Milyen tapasztalatokat gyűjtesz? Mire tanít vajon az élet kedden? A kínai horoszkóp szerint pontosan ezért születsz a Földre, hogy gyűjtsd az új tapasztalatokat, fejlődj, és gazdagodj…

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vajon mire tanít ma az élet? (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Segítek minden hozzám fordulónak. Örömmel segítek a többieknek, amiben csak tudok. Mindennap tanulok másoktól. Minden nap teszek az emberekért. Jó érzés az önzetlenség.

A Bivaly

Nyitott vagyok a világra. Nyitott vagyok az emberekre. Mindenkitől tanulhatok valami újat. Kíváncsi vagyok a többiek életére. Nagyon hasznos tapasztalatokat szerezhetek. Mindig tanulok a saját hibáimból és másokéból.

A Tigris

Mindennap tanulok valami újat. Mindennap szerzek új élményeket, új tapasztalatokat. Kíváncsi vagyok a világra. Örömmel tanulok, örömmel fejlődöm. Napról napra tudatosabban élek.

A Nyúl

Elfogadó vagyok. Mindennap elfogadást tanulok. Nyitottan tekintek a környezetemre. Elfogadom, ha másoknak eltér a véleménye az enyémtől. Mindenkinek lehet igaza. Mindenkitől tanulhatok valamit.

A Sárkány

Felismerem a számomra jó dolgokat. Nyitott vagyok minden újdonságra, nyitott vagyok a változásokra. A változások teszik izgalmassá az életemet. Minden változás előre visz a sorsom útján.

A Kígyó

Döntést hozni egyszerű. Szívesen döntök. Minden döntésem jó, hiszen minden döntésemből tanulok és fejlődöm. Vállalom a felelősséget a döntésemért. Tudatosan élem az életemet. 

A Ló

Életem minden területén erős vagyok. Önállóan, határozottan és magabiztosan élem az életemet. Tudom, mit akarok elérni. Napról napra fejlődöm és tanulok. Minden nappal egyre több tapasztalatot szerzek. 

A Kecske

Kisimult vagyok és elégedett. Hálás vagyok az életemért. Mindennap hálát adok a jóért, amiben részem lehet. Tudatosan törekszem a pozitív gondolatokra. Minden helyzetből tanulok, fejlődöm és egyre több tapasztalatot szerzek.

A Majom

Humort csempészek a hétköznapokba. Boldogan élem az életemet. Minden jó, ahogy van. Sokat nevetek, sokat viccelek. Vidámságomért szeretnek a többiek. Nyitott vagyok a világra, örömmel tanulok mindenkitől. 

A Kakas

Szeretem a bennem lakó gyermeki énemet. Szeretem és elfogadom magamat. Mindennap megdicsérem magam. Szeretem, akit a tükörben látok. Elfogadást, önszeretet gyakorlok és tanulok minden nap.

A Kutya

Önmagamra is szánok időt, nemcsak a szeretteimre. Megérdemlem az énidőt. Szabadidőmben tapasztalok és tanulok. Minden helyzetből tovább tudok lépni. Hiszek magamban. Hiszek az értékeimben.

A Disznó

Türelmem napról napra gyarapszik. Mindenkitől türelmet, megértést, elfogadást tanulok. Minden nappal egyre türelmesebb ember vagyok. Nyugalomban, békében, harmóniában élek.

Exit mobile version