Napi kínai horoszkóp 2020. január 14. – Ma valami jó történik

nlc | 2020. Január 14.
Igen, ma valami jó történik. S valójában az élet minden percében történhet valami jó veled. A kérdés az, hogy észreveszed-e. A kínai horoszkóp bölcs gondolatai pontosan erre irányítják rá a figyelmedet.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma valami jó történik (fotó: Pexels)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Elfogadom a gazdagságot. Napról napra nagyobb bőségben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Mindig történik velem valami jó. Az élményekből gazdagodom. Napról napra több élményt gyűjtök.

A Bivaly

Elfelejtem a sérelmeimet. Elengedem a fájdalmakat. A jóra, az örömre figyelek. Tudom, hogy ma jó dolgok történnek velem. Hiszek a jóban, hiszek a pozitív gondolatok erejében. 

A Tigris

Minden pillanatban szeretnek. Minden pillanatban szeretek. A szeretet állandó az életemben. Hálás vagyok érte. Minden helyzetben a szeretetre törekeszem. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek.

A Nyúl

Jót cselekszem másokkal, és ez visszatér hozzám. Minél több jót adok a többieknek, annál több jót kapok vissza. Hiszek az önzetlenségben. Tudom, hogy egyre jobb dolgok történnek velem. Szeretek adni.

A Sárkány

Mindenki segítőkész és kedves velem. Mindenkivel segítőkész és kedves vagyok. Öröm adni és öröm elfogadni. Szeretek jót tenni az emberekkel. Mindennap történik velem valami jó. Hálás vagyok érte.

A Kígyó

Elengedem a blokkokat, amik meggátolják a valódi örömet. Megnyitom magamat a szeretetnek, a boldogságnak, az örömnek. Tudok örülni a jelen pillanatnak. Észreveszem a jót, a szépet az életemben. 

A Ló

Bízom a Teremtőben, bízom a szeretetben. Tudom, hogy egyre jobb dolgok történnek velem. Minden napnak örülök. Mindennap történnek csodák az életemben. Működnek a pozitív gondolatok.

A Kecske

Hálás vagyok a harmóniáért. Hálás vagyok a sok jóért, ami velem történik. Békében, boldogságban élek. Körülvesz a harmónia. Kedves emberek között lehetek. Jó az életem. Hálát érzek érte.

A Majom

Megbecsülést kapok minden pillanatban. Értékes ember vagyok. Tisztelem magamat, tisztelnek a többiek. Jól kijövök a környezetemmel. Mindenkivel megtalálom a közös hangot.

A Kakas

Minden percben történik valami jó. Hiszek a csodákban. Hiszek a pozitív gondolkodás erejében. Mindig észreveszem a jó dolgokat. Hálás vagyok az életemért. Nagyon szerencsés vagyok.

A Kutya

A változások engem védenek a rossztól. Örömmel változom, és örömmel változtatok. Egyre jobb irányba halad az életem. Szeretem a változásokat. Nyitott vagyok minden újra és minden jóra.

A Disznó

A boldogság ajtaja nyitva áll előttem. Csak be kell lépnem a boldogság ajtaján. Élek a lehetőséggel. Bátor vagyok a boldogsághoz. Megengedem magamnak az örömet. Megérdemlem, hogy boldog legyek.

Exit mobile version