Napi kínai horoszkóp 2020. január 16. – Küldetésed: boldogság

nlc | 2020. Január 16.
A kínai horoszkóp szerint azért születsz a Földre, hogy megtapasztalhasd a valódi boldogságot. A küldetésed sem más, mint az, hogy igazán boldog legyél. Ma minden esélyed megvan rá, hogy teljesítsd a „feladatot”.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A boldogság a küldetésed a kínai horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Bőségben és szerelemben élek. Boldog és elégedett vagyok az életemben. Minden jól alakul, minden a kedvemre való. Mindennap teszek azért, hogy igazán boldognak érezhessem magam. A boldogságra, a bőségre törekszem.

A Bivaly

A boldogság az egyetlen valóság számomra. Minden helyzetben a boldogságra törekszem. Boldoggá teszem magamat, és boldoggá teszem a környezetemet is. Hálás vagyok minden boldog pillanatért, amit megélhetek. 

A Tigris

Mindennap változtathatok az életemen. Mindennap dönthetek úgy, hogy boldog leszek. A boldogságot választom. Tudatosan keresem az örömet az életemben. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Tudom, hogy megérdemlem a valódi boldogságot.

A Nyúl

Vonzódnak hozzám az emberek. Árad belőlem a boldogság, a pozitív energia. Inspirálom a környezetemet. Könnyű boldoggá tennem másokat. Örömmel adok, s örömmel fogadom a boldog pillanatokat.

A Sárkány

Küldetésem a boldogság. Boldogságra születtem. Boldoggá teszem magamat, és boldoggá teszem a környezetemet is. A boldogság belőlem fakad. Tudatosan törekszem a boldogságra az életemben.

A Kígyó

Bármit birtokolhatok, amire vágyom. Mindenem megvan, amit csak szeretnék. Bőségben, boldogságban, harmóniában élek. Elégedett és hálás vagyok. Hálám megsokszorozza a boldogságot az életemben. 

A Ló

Mindenki látja, mennyire jól vagyok. Mindenki látja a boldogságomat. Másokra is átragad a belőlem áradó öröm és nyugalom. Szeretnek velem lenni a többiek. Boldogságra inspirálom őket.

A Kecske

A haragot békére cserélem. Megbocsátok magamnak, és megbocsátok mindenki másnak is. Boldoggá tesz a megbocsátás. Napról napra jobban érzem magamat. Békében élek a környezetemmel.

A Majom

Testem egészséges és tökéletes. Szeretem és elfogadom magamat. Egészséges és boldog vagyok. Teljes az életem. Szeretem, akit a tükörben látok. Mindig szeretettel gondolok magamra.

A Kakas

Minden lélegzetvétel egészségesebbé tesz. Minden belégzéssel örömet, boldogságot szívok magamba. Minden kilégzéssel elengedem a feszültségeket. Egyre jobban érzem magamat. Egyre boldogabb az életem.

A Kutya

Kreativitásom végtelen. Tehetséges ember vagyok. Bármit meg tudok valósítani. Minden helyzetben megtalálom a legjobb és legkreatívabb megoldást. Boldog vagyok, mert használom a kreativitásomat.

A Disznó

Minden út a jólétemhez vezet. Hiszek magamban, hiszek a boldogságban. Napról napra jobban érzem magamat. Teljes és egész az életem. Mindenem megvan, valódi jólétben élek. Hálát érzek az életemért.

Exit mobile version