Napi kínai horoszkóp 2020. január 18. – Csodás fordulat

nlc | 2020. Január 18.
A csodák itt vannak veled. Csodás események bármikor történhetnek veled. A kínai horoszkóp szerint ma is. Vajon észreveszed a csodás lehetőségeket?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma csodákban lehet részed (fotó: Pixabay)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Helyesen döntök. Dönteni könnyű. Minden döntésem engem igazol. Hiszek csodákban, hiszek a döntéseimben. Bátorságommal csodát teremtek. Hiszek magamban. Hiszek a lehetőségeimben.

A Bivaly

Szeretem önmagam. Szeretem, akit a tükörben látok. Elfogadom magamat. Az szeretet csodát tesz velem. Boldog és elégedett vagyok. Csodás a kisugárzásom. Vonzódnak hozzám a többiek. 

A Tigris

Szeretetet adok másoknak. Őszintén és feltételek nélkül szeretetek. Szeretetemmel csodát teszek a többiekkel. Szeretetemért még több szeretetet kapok viszonzásul. Hálás vagyok az életemért.

A Nyúl

Most is lehetek boldog. A boldogság rajtam múlik. A boldogságot választom. Csodás érzés boldognak lenni. Miért is ne tehetném? Magamban találom a boldogságot. Bármikor boldog lehetek, amikor csak akarok.

A Sárkány

Összehangolom a bőséget és a szerelmet. Bőségben, boldogságban, békében, valódi szeretetben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Valóban csodálatos az életem. Nem is kívánhatnék ennél többet.

A Kígyó

Ez a pillanat csodálattal tölt el. Mindig észreveszem a csodákat az életemben. Apró dolgoknak is nagyon tudok örülni. Értékelem az életemet. Értékelem a csodákat az életemben. 

A Ló

Sérelmeimet szeretetre cserélem. Elengedek és megbocsátok minden fájdalmat. A szeretet erejével gyógyulok. A szeretet csodát tesz velem. Mostantól minden helyzetben a szeretetet választom.

A Kecske

Bízom az életben. Bízom magamban. Bízom a csodákban, s bízom a csodás lehetőségekben. Tudom, hogy a csodák léteznek. Hiszek a csodákban. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Majom

Szerelmet és szeretetet érdemlek. Bőségesen részem van a szeretetben. Megélem a valódi érzelmeket. Nyitott vagyok a szerelemre. A valódi társammal élek. A szerelem csodát tesz velem.

A Kakas

A rossz már a múlt, a jó a jelen. A jelenre figyelek. Elengedtem minden rosszat az életemből. Most minden a lehető legjobb. Hiszek és remélek. Valódi csodák történnek velem.

A Kutya

Kreativitásom a fellegekben szárnyal. Minden helyzetet meg tudok oldani. Büszke vagyok magamra. Az életem teljes és egész. Hiszek a képességeimben, hiszek a kreativitásomban.

A Disznó

Minden nap kaland, amelyet örömmel fogadok. Nyitott vagyok minden újdonságra. Mindennap csodák történnek velem. Értékelem az életemet. Most minden egyre jobb és jobb.

Exit mobile version