Napi kínai horoszkóp 2020. január 21. – Lábad előtt hever a szerencse

nlc | 2020. Január 21.
Vajon észreveszed, hogy a lábad előtt hever a szerencse? Felveszed, élsz a lehetőséggel? A kínai horoszkóp szerint ma érdemes nyitott szemmel, nyitott füllel járnod.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Lábad előtt hever a szerencse (fotó: Pixabay)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Beléptem a siker kapuján. Élek a lehetőségeimmel. Én vagyok a szerencsém kovácsa. Sikeres és szerencsés vagyok. Bármit elérhetek, bármit megvalósíthatok. Hiszek magamban, hiszek a szerencsémben. 

A Bivaly

A szerencse a lábam előtt hever. Élek a szerencsémmel. Észreveszem a szerencsés lehetőségeket. Mindent megteszek, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból. Szerencsésnek érzem magamat. Jó az életem. 

A Tigris

Életem a lehetőségek tárháza. Nyitott vagyok minden újdonságra. Nyitottan állok a lehetőségekhez. Kézben tartom az életemet. Észreveszem a szerencsés lehetőségeket. Tudom, hogy jó dolgok történnek velem.

A Nyúl

A világban mindenből van elég. Bőségben, harmóniában, teljességben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Szerencsés vagyok, mert mindenből van elég az életemben.

A Sárkány

A negatív gondolatok elkerülnek. Törekszem a pozitív gondolkodásra. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Egyre jobb és jobb az életem. A szerencse forgandó. Most csupa jó dolgok történnek velem.

A Kígyó

Lelket öntök mindenkibe. Szívesen támogatom a környezetemet. Inspirálóan hatok a többiekre. Szívesen követik a pozitív példámat. Szerencsésnek érzem magam, mert mindenkinek segíthetek. 

A Ló

Mosolyogva mondom ki az igazamat. Minden helyzetben szeretettel érvelek. Szeretettel bármit és bárkinél elérhetek. Sosem ragaszkodom az igazamhoz. Megértem és elfogadom a többiek álláspontját is.

A Kecske

Szeretetet küldök a szomszédomba. Elfogadom a környezetemben élőket. Szerencsés vagyok, mert nagyszerű emberek között élhetek. Jól  kijövök mindenkivel. A legjobb helyen élek.

A Majom

Gyógyító energiák vesznek körül. Szeretetben, békében, harmóniában élek. Jó hatással vagyok a környezetemre. Jó hatással van rám a környezetem. Szerencsés vagyok, hogy ezen a helyen élhetek.

A Kakas

Megsokszorozom a boldogságomat. Tudom, hogy egyre boldogabb és boldogabb lehetek. A valódi boldogság bennem rejlik. Megélem az élet örömeit. Szerencsés vagyok, mert boldog az életem.

A Kutya

Bármin változtathatok. Bármikor változtathatok. Én vagyok a saját szerencsém kovácsa. Teszek a sikeremért, teszek a szerencsémért. Élek a lehetőségekkel. Nyitott vagyok minden újdonságra. Merek változtatni és változni.

A Disznó

A szerelem csak lépésnyire van. Megteszem ezt az egy lépést. Nyitott vagyok a szerelemben. Nyitott vagyok a boldogságra. Szerencsésnek érzem magamat a szerelmem mellett.

Exit mobile version