Napi kínai horoszkóp 2020. január 23. – A sorsodat te alakítod…

nlc | 2020. Január 23.
A sorsodat te alakítod. Mindennap döntéseket hozol, s pozitív esetben tudatosan éled az életedet. A sorsod talán előre megírtad, de ez nem jelenti, hogy ne változtathatnál rajta. A kínai horoszkóp szerint ma sokat tehetsz a sorsodért…

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A sorsodat te alakítod (fotó: Pixabay)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Van lehetőségem alakítani a sorsomat. Az életemről én magam döntök. Tudatosan élem az életemet. Tudom, mit szeretnék megvalósítani. Boldog sorsot tervezek magamnak. Teszek érte, hogy így legyen.

A Bivaly

Jut elég időm mindenre. Értelmes dolgokkal töltöm az időmet. Ami igazán fontos nekem, arra mindig jut időm. Fordítok időt magamra. Én alakítom a sorsomat. Tudatosan teszek a boldogságomért.

A Tigris

Örömmel fogadom az új élményeket. Nyitott vagyok minden változásra. Mindenkor változom és változtatok. A sorsomat én magam alakítom. Mindig történik velem valami új. Jó az életem, hálás vagyok érte.

A Nyúl

Nyugodt és méltóságteljes vagyok. Kiegyensúlyozottnak érzem magamat. Harmóniában élek magammal és a világgal is. A nyugalom jelképe vagyok. Inspirálom a környezetemet. Ez a sorsom.

A Sárkány

Döntéseim előreviszik életem. Döntéseimmel formálom a sorsomat. Mindennap teszek önmagamért. A sorsutamon járok, amikor jó dolgok történnek velem. Boldogan élem az életemet. Hiszek magamban.

A Kígyó

Segítséget kapok az élettől. Figyelek a megérzéseimre, segítenek a döntéseimben. A sorsomat élem. Változom és változtatok. Minden helyzetben kérhetek segítséget. Hálás vagyok a segítőkezekért. 

A Ló

Szeretnek az égiek. Figyelek a belső hangokra, a megérzéseimre. Az égiek mindig a legjobb megoldást sugallják nekem. A sorsomat én alakítom. Támogatnak benne az égiek. Boldog az életem. Mindig jól döntök.

A Kecske

Minden feladatot könnyedén veszek. Minden feladatból inspirációt merítek. Mindig tudom, hogyan oldjam meg a feladatokat. Minden feladat teljesítése nagy lépés a sorsomban. Tudom, hogy a legjobb úton járok.

A Majom

A nehéz helyzeteket is könnyen oldom meg. Mindig figyelek magamra. Tudatosan élek, tudatosan döntök. Képes vagyok bármilyen helyzetben helyt állni. Meg tudok oldani az életemben mindent.

A Kakas

Mindig van új remény. Hiszek, és remélek. Tudom, hogy a sorsom útján járok. Tudom, hogy minden értem történik. Tudatosan élem az életemet. Tudatosan teszek mindennap a boldogságomért.

A Kutya

Engedem, hogy boldog legyen életem. Hiszek magamban. Tudom, hogy a sorsomat én alakítom. A boldogság mellett döntök. Megérdemlem a valódi boldogságot. Nyitott vagyok minden újra és jóra.

A Disznó

Szeretteim anyagi segítségemre számíthatnak. Örömmel és szívesen segítek. Hálát érzek, mert nagyszerű anyagi körülmények között élek. Mindenben segítek, amiben csak tudok. Jó érzés az önzetlenség.

Exit mobile version