Napi kínai horoszkóp 2020. január 24. – Pozitív változások jönnek

nlc | 2020. Január 24.
Pozitív változásokat tapasztalhatsz az életedben akár már ma is. Persze, ehhez a te aktív részvételedre is szükség van. A kínai horoszkóp szerint fogadd nyitottan és felhőtlen örömmel az újdonságokat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Pozitív változások jönnek (fotó: Pixabay)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Pozitív változások történnek velem. Hiszem, hogy egyre jobban alakul minden. Nyitott vagyok a változásokra. Most jól alakul minden az életemben. Pozitívan tekintek a jövőmre.

A Bivaly

Lelkesen őrzöm az egészségemet. Figyelek magamra. A legjobbat adom a testemnek. Pozitívan változom, a jó irányba halad az életem. Egyre jobban érzem magamat a bőrömben.

A Tigris

A pénznek akkor van értelme, ha elköltöm. Szeretem a pénzt. Nagyszerűen bánok vele. Értelmes dolgokra költöm a pénzemet. Tudom, hogy pozitívan változik az anyagi helyzetem.

A Nyúl

A szerelem velem van. Boldog és elégedett vagyok. Csodás változások történnek velem. Hálát érzek a párkapcsolatomért. Most minden egyre jobban alakul. Nyitott vagyok az újdonságokra.

A Sárkány

Értékes vagyok. Nagyon sok pozitív tulajdonsággal rendelkezem. Értékelem magamat, értékel a környezetem. Változom, és változtatok. Bízom magamban, bízom az értékeimben.

A Kígyó

A boldogság a természetes állapotom. Belőlem fakad a boldogság. A pozitív érzésekre törekszem. Elégedett vagyok magammal és az életemmel. Megérdemlem, hogy igazán boldog lehessek. 

A Ló

Egész vagyok és tökéletes. Minden a legnagyobb rendben van velem és az életemmel. Békében, harmóniában élek magammal. Jól kijövök a környezetemmel. Örömmel változom és változtatok, ha kell.

A Kecske

Mindenhonnan pénz áramlik hozzám. Nyitott vagyok az új pénzforrásokra. Szeretem a pénzt. Mindig van elég pénzem. Mindig megtalálom a legjobb lehetőségeket, hogy pénzt kereshessek.

A Majom

Mindenkiben meglátom a szeretetet. Nyitott vagyok a valódi szeretetre. Önzetlenül szeretek, és önzetlenül kapok szeretetet. A jót keresem magamban és a többiekben. Belőlem fakad a jóság.

A Kakas

Minden feladat megoldható. Minden feladatot meg tudok oldani. Kreatív vagyok. Egyre tudatosabban élem az életemet. Minden nehézségből, feladatból tanulok és fejlődöm. Értem történik minden.

A Kutya

Megérdemlem a harmóniát. Békére, harmóniára törekszem mindenben. Változom és változtatok, hogy harmóniában, boldogságban élhessek. Megérdemlem, hogy egyre jobban alakuljon az életem. Hiszek a változásokban.

A Disznó

Bátorságra cserélem a félelmet. Elengedek minden aggodalmat. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Változtatok az érzelmeimen. A változások előre visznek. Egyre bátrabb vagyok.

Exit mobile version