Napi kínai horoszkóp 2020. január 29. – Az angyalok léteznek

nlc | 2020. Január 29.
Vajon hiszel az angyalok létezésében? A szerdai kínai horoszkóp kivételes és nagyon különleges angyali üzeneteket tolmácsol. Vajon miben támogatnak ezek a csodás lények?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Hiszel az angyalok létezésében? (fotó: Pixabay)

A kínai horoszkóp szerint ma angyalok kísérnek

A Patkány

Hiszek az angyalokban, hiszek a csodákban. Tudom, hogy csodás dolgok történnek velem. Az angyalok segítenek, támogatnak engem. Csak kérnem kell, s pozitívan változik az életem.

A Bivaly

Beengedem az életembe az angyalokat. Megnyitom a szívemet az angyali segítségnek. Tudom, hogy léteznek az angyalok. Felismerem a jeleiket. Mindenben segítenek és támogatnak, amikor csak kérem. 

A Tigris

Az angyalok szeretete gyógyít engem. Szeretem, és elfogadom magamat. A szeretet erejével gyógyítom a testemet, a lelkemet. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Mindennap fürdőzöm a szeretetben.

A Nyúl

Az angyali szeretetet tölti ki a világomat. Tudom, hogy sosem vagyok egyedül. Érzem az angyalok szeretetét. Különleges energiájukkal ragyogják be az életemet. Támogatnak és segítenek engem az angyalok.

A Sárkány

Hagyom, hogy megsegítsenek az angyalok. Hiszek az angyalok létezésében. Megtapasztalom a segítségüket. Nyitott szívvel fogadom az angyali segítséget. Tudom, hogy őrangyalaim mindenben támogatnak engem. 

A Kígyó

Az angyalok értem dolgoznak. Minden kívánságomat teljesítik az angyalok. Hálás vagyok az angyaloknak. Napról napra boldogabb az életem. Tudom, hogy mindent megtesznek értem az angyalok. 

A Ló

Hálás vagyok az angyalok segítségéért. Mindennap köszönetet mondok az angyaloknak. Mindennap megtapasztalom, hogy milyen sokat segítenek nekem. Hiszek az angyalokba. Tudom, hogy léteznek.

A Kecske

Az angyalok védőszárnya beborít engem. Vigyáznak rám az angyalok. Tudom, hogy léteznek, mert mindennap érzem a jelenlétüket. Óvnak és védenek az angyalok. Csak jó dolgok történhetnek velem.

A Majom

Őrangyalom hatékony segítőtársam. Bármit kérhetek az őrangyalomtól. Mindig itt van velem, mindig támogat engem. Sosem vagyok egyedül. Bármikor kérhetem az őrangyalomat, hogy segítsen nekem.

A Kakas

Az angyali beavatkozás mindig jókor jön az életemben. Az angyalok pontosan tudják, mire van szükségem. Mindenkor és mindenben segítenek. Megóvnak engem a bajtól, a problémáktól.

A Kutya

Bízom az angyalokban, az angyalok bíznak bennem. Hiszek az angyalok létezésében. Tudom, hogy itt vannak körülöttem. Mindig segítenek, amikor csak kérem. Boldog és hálás vagyok, mert támogatnak az angyalok.

A Disznó

Minden problémámat odaadom az angyaloknak. Minden problémámat felajánlhatom nekik. Az angyalok segítenek, hogy boldoggá tegyem az életemet. Támogatnak, de nekem is tennem kell a boldogságért.

Exit mobile version