Napi kínai horoszkóp 2020. február 1. – Boldogság és szeretet

nlc | 2020. Február 01.
Boldogság és szeretet jellemzi a szombatot. A kínai horoszkóp szerint február első napja különleges lehetőségeket tartogat. Rajtad múlik, élsz-e vele...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szeretet és boldogság vár a kínai horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

A kínai horoszkóp szerint szeretet és boldogság vár

A Patkány

Jó embereket vonzok magamhoz. Szeretetben élek. Hálás vagyok a környezetemnek a szeretetért. Nagyszerű emberek között élhetek. Szeretek és engem is viszont szeretnek. Boldog és elégedett vagyok.

A Bivaly

A félelmeim elmúlnak, bátor vagyok. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben. Tudom, hogy nincs okom félni. Bármit elérhetek, bármit megvalósíthatok. Egyre jobban érzem magam a bőrömben. 

A Tigris

Napról napra jobban élek. Napról napra egyre több szeretetet tapasztalok. Hálás vagyok, mert minden a lehető legjobban alakul az életemben. Mindenem megvan, amire csak vágyom.

A Nyúl

Az élet értelmét felismerem. Tudom, hogy a szeretetnél semmi sem fontosabb. Szeretettel bármit elérhetek. Szeretetben élem az életemet. Boldog vagyok, mert szerethetek. Boldog vagyok, mert szeretnek a többiek.

A Sárkány

Boldogság és szeretet jellemzi a kapcsolataimat. Inspirálom a többieket. Szeretettel gondolok mindenkire. Valódi szeretetben, boldogságban élek. Jóban vagyok magammal. Jóban vagyok a környezetemmel. 

A Kígyó

Céljaim boldogan valóra válnak. Tudom, hogy mit akarok megvalósítani. Hiszek magamban, hiszek a céljaimban. A boldogság a legfőbb vágyam. Megvalósítom, mert boldog akarok lenni. 

A Ló

Egységben élek az univerzummal. Minél több szeretetet adok, annál többet kapok vissza. Hálás vagyok mindenért, amit az univerzumtól kapok. Jólétben, boldogságban, szeretetben élek. 

A Kecske

A családi béke valóra válik. A szeretet mindenkit összeköt. Boldog és elégedett a családom. Mindenki jól kijön egymással. Szeretetet adok, szeretetet kapok. Könnyű szeretni. Könnyű boldognak lenni.

A Majom

Mindenki dicséri a munkám eredményét. Nagyon eredményes és sikeres vagyok. Jól dolgozom, jól teljesítek. Bízom a tehetségemben. Elismerik a munkámat. A legjobb helyen dolgozom. Szeretem, amit csinálok.

A Kakas

Az univerzumban bőség uralkodik. Bármikor meríthetek az univerzum bőségéből. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Szeretetben, bőségben élek. Hálás vagyok mindenért, amit az univerzumtól kapok.

A Kutya

Rám mosolyognak az idegenek. Nagyon pozitív a kisugárzásom. Szeretnek és bíznak bennem az emberek. Mosolyommal jobbá teszem a világot. Mosolyomért mosolyt kapok. Szép az élet.

A Disznó

Testem meghálálja a törődést és a figyelmet. A legjobbat adom magamnak. Szeretem és elfogadom a testemet. Vonzó a kisugárzásom, mert jóban vagyok magammal. Figyelek a testem jelzéseire.

Exit mobile version