Napi kínai horoszkóp 2020. február 10. – Értelem és érzelem

nlc | 2020. Február 10.
Értelem és érzelem – ez lehet a mai nap mottója. Az érzelmekben fölösleges logikát keresni, de hétfőn valahogy mégis érted, mi miért zajlik benned. A kínai horoszkóp pozitív gondolatai is az érzéseket támogatják.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Értelem és érzelem a hétfő mottója (Fotó: Pixabay)

A kínai horoszkóp szerint a telihold mindenkire hat

A Patkány

Gyermeki énem biztonságban van. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív érzelmekkel gondolok a belső gyermekemre. Egyre jobban vagyok, hiszen szeretek. Biztonságban érzem magamat.

A Bivaly

Hagyom, hogy az univerzum egységét megtapasztaljam. Hiszek az univerzum bölcsességében. Minél többet adok másoknak, annál többet kapok vissza. Tudom, hogy minden a legjobb időben történik velem. 

A Tigris

A szeretet állandóan része az életemnek. Boldog vagyok, valódi szeretetben élhetek. Hiszek a szeretet erejében. Szeretettel bármit elérhetek. Szeretek és viszontszeretnek engem is a többiek.

A Nyúl

Szenvedély és szeretet jól megfér együtt. Szenvedéllyel élem az életemet. Őszintén szeretem, amit csinálok. Megélem a valódi érzelmeket. Meg merem mutatni az érzéseimet. Szenvedélyesen szeretek.

A Sárkány

Szeretettel gondolok a testemre. Szeretem és elfogadom magam. Szeretem, akit a tükörben látok. Szeretetem tesz egyre szebbé. Kisugárzásomat mások is észreveszik. Vonzódnak hozzám az emberek. 

A Kígyó

Kész vagyok a fejlődésre. Nyitott vagyok minden újdonságra. Örömmel fogadom a változásokat. Napról napra tudatosabban élek. Minden tapasztalatból fejlődöm és tanulok. Bölcsen, megfontoltan élek.

A Ló

A társam felé kimutatom az érzéseimet. Merek őszintén szeretni. Mindennap szívből ölelem meg a páromat. Könnyű kimondani, hogy szeretlek. Az érzéseimet viszonozza a szerelmem.

A Kecske

Álmaimat valóra tudom váltani. Hiszek magamban, hiszek az álmaimban. Mindenkor elérhető célokat tűzök magamnak. Sikeres és boldog vagyok. Megvalósítom, amit igazán akarok.

A Majom

Családomban mindenki mosolyog. Boldogság, békesség, harmónia jellemzi a családomat. Szeretettel figyelünk egymásra. Segítjük, támogatjuk egymást. Hálás vagyok, mert valódi családban élhetek.

A Kakas

Higgadtan védem meg az igazamat. Minden helyzetben higgadt és nyugodt tudok maradni. Szeretettel érvelek. Szeretettel bármit elérhetek. Nyugalmam mindenkire átragad.

A Kutya

Örömmel végzem minden feladatomat. Szeretem a munkámat. A nekem való feladatokat végzem. Inspirál a munkám. Valódi örömet lelek a munkámban. A legjobb helyen dolgozom. Hálás vagyok érte. 

A Disznó

Kiadásaim engem gazdagítanak. Szeretem a pénzt. Nagyszerűen bánok a pénzzel. Örömmel használom a pénzt nap mint nap. Szeret engem a pénz. Mindig egyre több van belőle.  

Exit mobile version