Napi kínai horoszkóp 2020. február 15. – Harmónia és béke

nlc | 2020. Február 15.
Harmóniát, lelki békét ígér a szombat. A kínai horoszkóp szerint érdemes ma minden helyzetben a nyugalomra, a békére, a harmóniára törekedned. Nem mellesleg különleges tapasztalatban lehet részed...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Harmóniára találsz szombaton (Fotó: Pixabay)

A kínai horoszkóp szerint harmónia, béke jellemzi a mai napot

A Patkány

Tudom, hogy értékes ember vagyok. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Jóban vagyok magammal és a környezetemmel. Valódi harmóniában élek. Tudom, hogy bármit elérhetek.

A Bivaly

Szeretetet áramoltatok a világnak. Béke van a lelkemben. A szeretet belőlem fakad. Pozitív a kisugárzásom. Szeretnek velem lenni a többiek. Jól érzem magamat a bőrömben. Harmóniában, boldogságban élek.

A Tigris

Pénztárcámban mindenre van elég pénz. Mindig van elég pénzem. Harmóniában vannak a pénzügyeim. Szeretettel használom a pénzt. Bőven jut belőle mindenre. Okosan használom a pénzemet.

A Nyúl

Testem ma jól és egészségesen működik. Szeretem és elfogadom magamat. Mindennap egyre jobban érzem magam. Egészséges és elégedett vagyok. Harmóniában élek magammal, harmóniában élek a környezetemmel.

A Sárkány

Minden rokonom és barátom szerető ember. Hálás vagyok a környezetemnek. Nagyszerű emberek között élhetek. A szeretet, a harmónia, a béke része az életemnek. Mindenem megvan, amire vágyom.

A Kígyó

Családomban minden rendben van. Békében, boldogságban élünk egymással. Jó életem van, hiszen szeretetben élek. Jól kijövök a családommal. Mindenkivel megtalálom a harmóniát.

A Ló

Harmónia vesz körül minden pillanatban. A legjobb helyen élek. Béke és nyugalom vesz körül. Otthonomban minden harmonikus. Jól kijövök a környezetemmel. Mindenki szeret velem lenni.

A Kecske

Minden célom elérhető. Minden célomat meg tudom valósítani. Minden helyzetben a harmóniára törekszem. Értelmes célokat tűzök magam elé. Hálás vagyok, hogy megvalósíthatom mindet.

A Majom

Társam tökéletes társa én vagyok. Harmóniában élek a párommal. Boldog a párkapcsolatom. Megérdemlem az igaz szerelmet. Mindennap teszek a boldogságunkért. Örömmel ölelem meg a páromat.

A Kakas

Minden imám meghallgatásra talál. Minden kérésemet teljesítik az égiek. Harmóniára, szeretetre törekszem. Tudom, hogy bármit elérhetek. Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy mindig a legjobb történik velem.

A Kutya

Boldogságom megszépít. Árad belőlem a szépség, a harmónia. Pozitív a kisugárzásom. Szeretnek velem lenni az emberek. Jóban vagyok magammal. Boldog az életem. Most minden jó, ahogy van. 

A Disznó

Minden napra jut a sikerekből. Észre veszem az élet apró örömeit is. Hálás vagyok minden jóért, amit az élettől kapok. Mindennap teszek a sikeremért. Bármit elérhetek, amiben hiszek. 

Exit mobile version