Napi kínai horoszkóp 2020. február 16. – Minden lélegzet boldogabbá tesz

nlc | 2020. Február 16.
Figyeld tudatosan a légzésedet! Minden belégzéskor érzed, hogy szétárad benned a boldogság, a kilégzéssel engedj el minden feszültséget. A kínai horoszkóp szerint hihetetlen nyugalom árad a lelkedbe, ha így teszel...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szívd magadba a boldogságot ma (Fotó: Pixabay)

A kínai horoszkóp szerint minden lélegzet boldogabbá tesz

A Patkány

Minden lélegzetemmel szeretetet vonzok magamhoz. Tudatosan lélegzem. Figyelek magamra. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Minden lélegzettel boldogságot szívek magamba.

A Bivaly

Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitívan gondolok a testemre. Boldogságot szívok magamba. Jól érzem magamat a bőrömben. Elégedett vagyok az életemmel.

A Tigris

Sikeres vagyok. Mindennap teszek a sikeremért. Észreveszem az élet apróbb örömeit is. Hálás vagyok minden jóért, amit az élettől kapok. Hálámat egyre több jóval jutalmazza az univerzum.

A Nyúl

Beengedem életembe a szerelmet. Megnyitom a szívemet a boldogságnak. Örömmel várom a szerelmemet. Társam a lehető legjobb időben érkezik hozzám. Nyitott vagyok a találkozásra.

A Sárkány

Minden lélegzettel egészségesebb leszek. Tudatosan élem az életemet. Szeretettel gondolok magamra. Belélegzem a boldogságot, kilélegzem a feszültséget. Napról napra jobban érzem magam.

A Kígyó

Tudom, hogy a legjobbat adom családomnak. Szeretetet adok mindenkinek. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Jól kijövök mindenkivel a családomban. Hálás vagyok a családomért. Nagyszerű emberek.

A Ló

Az univerzum bősége az én bőségem is. Bármikor meríthetek az univerzum gazdagságából. Örömmel fogadom a jót. Hiszek az univerzum bölcsességében. Mindent megkapok, amire csak vágyom.

A Kecske

Környezetem inspiráló, kreatív közeg. Nagyon jól érzem magam a többiekkel. Nagyon sok inspirációt merítek belőlük. Mindenkivel jól kijövök. Mindenki kedvel a környezetemben.

A Majom

Minden családtagommal könnyedén beszélgetek. Mindenkivel megtalálom a közös hangot. Jól kijövünk egymással. Harmóniában, boldogságban élek a családommal. Szeretek a többiekkel beszélgetni.

A Kakas

Harmónia hatja át minden napomat. Minden lélegzettel harmóniát, békét szívok magamba. A kilégzésekkel elengedem magamból a feszültséget. Nyugalom árad a lelkemben. Boldog és elégedett vagyok.

A Kutya

Minden tervemet valóra váltom. Minden célomat meg tudom valósítani. Hiszek magamban, hiszek a tehetségemben. Tudom, hogy bármit elérhetek. Jóban vagyok magammal. Most minden jó az életemben.

A Disznó

Páromban mindennap új értéket fedezek fel. Hálás vagyok a páromért. Az igazi társsal élhetek. Boldog a párkapcsolatom. Mindig meglep a párom valami újdonsággal. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk. 

Exit mobile version