Napi kínai horoszkóp 2020. február 18. – Hízik a pénztárca

nlc | 2020. Február 18.
Valódi bőséget teremthetsz magadnak. S ez a bőség nem csupán annyit jelent, hogy hízik a pénztárcád. A valódi bőség a pénz mellett örömet, boldogságot, elégedettséget is jelent. A kínai horoszkóp segít a megvalósításban.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Hízik a pénztárca, egyre nagyobb a bőség (fotó: Getty)

A kínai horoszkópból bőséget jelez mára

A Patkány

Szeretettel fogalmazom meg a gondolataimat. Szeretettel gondolok a pénzre, a bőségre. A pénz is szeret engem. Örömmel és nagyszerű használom. Napról napra egyre több vagy belőle.

A Bivaly

Könnyen együttműködöm másokkal. Nagyon kedvel a környezetem. Bőven kapok szeretetet. Jól érzem magamat, hálás vagyok a környezetemnek. Mindenből egyre több és több jut nekem.

A Tigris

Pénztárcám egyre hízik. Megtalálom a legjobb pénzforrásokat. Örömmel jön hozzám a pénz. Szeretem a pénzt, valódi bőségben élek. Értelmes dolgokra költöm a pénzemet. Gyűjtöm az élményeket.

A Nyúl

A feladataimban megtalálom önmagam. Szeretem a munkámat. Örömet lelek a mindennapi feladatokban. Munkámért bőségesen megfizetnek. Hálás vagyok a munkámért. Valódi bőségben élek. 

A Sárkány

Szeretem a pénzt. Nagyon jól bánok a pénzzel. Értelmesen költöm el a pénzemet. Szívesen használom a pénzt. A pénz arra van, hogy jó dolgokra költsem. Bőségben élek. Hálás vagyok minden forintért.

A Kígyó

Minden gyermekem sikeres és boldog. Bőségben, boldogságban, harmóniában élek a családommal. Boldog gyerekeket nevelek. Gyerekeim példát vesznek rólam. Okosan és boldogan élnek.

A Ló

Az egészség elárasztja testemet. Jól érzem magamat a bőrömben. Vigyázok a testi, lelki egészségemre. Tudatosan figyelek magamra. A legjobbat érdemlem, a legjobbat adom magamnak.

A Kecske

Önmagamért szeretnek a többiek. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok a többiekkel. Szeretetre méltó ember vagyok. Bőségesen jut nekem a szeretetből. Bőségesen adok a szeretetből.

A Majom

Minden sejtem boldog. Boldog vagyok tetőtől talpig. Nagyszerű az életem. Bőségben, egészségben, harmóniában élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Bevonzom életembe a gazdagságot, a bőséget.

A Kakas

Hagyom, hogy a spiritualitás áthassa életemet. Napról napra tudatosabban élek. A szeretet mozgat a döntéseimben. Elégedett és hálás vagyok. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Valódi bőségben élek.

A Kutya

Szerelmemmel egységet alkotunk. Párom igazi társam. Támogatjuk, és önzetlenül szeretjük egymást. Hálás vagyok a páromért. Bőségben, boldogságban, harmóniában élek a szerelmemmel.

A Disznó

Céljaim másoknak is segítenek. Inspirálom a környezetemet. A többiek szívesen vesznek rólam példát. Okosan döntök. A békét, a harmóniát, a szeretet választom. Mindenből a legjobbat kapom. 

Exit mobile version