Napi kínai horoszkóp 2020. február 22. – Csodát hoz a mai nap

nlc | 2020. Február 22.
Hiszel a csodákban? A kínai horoszkóp szerint mindenképpen érdemes, hiszen minél inkább hiszel benne, annál több csodás esemény történik veled. A szombat is csodás lehetőségeket kínál. Ugye, élsz vele?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Megélheted ma a valódi csodákat (fotó: Pixabay)

A kínai horoszkóp szerint csodákra számíthatsz ma

A Patkány

Minden vágyam teljesül. Hiszek a csodákban. Tudom, hogy mindent elérhetek, amit szívből szeretnék. Pozitív gondolataim segítenek a megvalósításban. Hiszek magamban. Csodás az életem.

A Bivaly

Mindenre jut időm. Értelmesen töltök minden napot. Mindig jut idő magamra. Csodával határos módon mindenre és mindenkire tudok időt szakítani. Nagyszerűen kezelem a időmet.

A Tigris

Jól élek, boldogan élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Észreveszem a csodákat az életemben. Mindig történik velem valami jó. Boldog vagyok. Hiszem, hogy a csodák léteznek.

A Nyúl

Hagyom, hogy testem ellazuljon. Megengedem magamnak a nyugalmat. Harmóniában élek magammal. Könnyedén elengedem a stresszt, a feszültséget. Nyugodt tudom maradni minden helyzetben. 

A Sárkány

Az élet csak jót akar nekem. Tudom, hogy minden okkal történik velem. Minden helyzetből tanulok és fejlődöm. Egyre csodásabb dolgok történnek velem. A saját utamat járom.

A Kígyó

Befogadom mások szeretetét. Nyitott vagyok a többiekre. Szeretek és viszont szeretnek. Megnyitom a szívemet az őszinte szeretetnek. Hálás vagyok minden jóért, ami velem történik.

A Ló

Az univerzum ritmusában élek. Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy minden a lehető legjobb időben történik velem. Napról napra boldogabb vagyok. Egyre több csoda történik az életemben.

A Kecske

Feldolgozom minden múltbeli élményemet. Elengedem a fájdalmat a lelkemből. Mindenkinek megbocsátok. Az elengedéssel egyre több csoda történik velem. Megvalósul, amire igazán vágyom.

A Majom

Testem tökéletesen működik. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretetemmel csodát teszek magammal. Hiszek a szeretet erejében. Jól érzem magamat a bőrömben. Tökéletes vagyok.

A Kakas

Az életem a csodák tárháza. Mindig történik velem valami különleges. Hiszek a csodákban. Tudom, hogy csodás dolgok várnak rám. Nyitott vagyok minden újdonságra. Észreveszem az élet csodáit.

A Kutya

Szabadon megvalósítom a céljaimat. Bármit elérhetek, amit szívből szeretnék. Tudom, hogy a csodák részei az életemnek. Mindig észreveszem a legjobb lehetőségeket. Bármit meg tudok valósítani.

A Disznó

Otthonomban biztonságban vagyok. Otthonom a nyugalom szigete. Szeretem a helyet, ahol élek. Boldog vagyok, biztonságban élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Teljes az életem.

Exit mobile version