Napi kínai horoszkóp 2020. február 28. – Mindent visszakapsz, amit másoknak adsz

nlc | 2020. Február 28.
Mindent visszakapsz, amit másoknak adsz. Jót és rosszat egyaránt. A kínai horoszkóp szerint mindig azt add a környezetednek, amire vágysz, amit kapni szeretnél. Érdemes már ma egy próbát tenned...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A kínai horoszkóp szerint mindig azt add, amit kapni szeretnél (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint azt add másoknak, amit kapni szeretnél

A Patkány

Amit eddig problémának láttam, valójában lehetőség. Minden helyzetből tanulok és fejlődöm. Minden problémát képes vagyok kezelni. A problémák mostantól kihívások. Meg tudom oldani.

A Bivaly

Csak a jót látom másokban. Pozitívan gondolkodom. Sosem ítélkezem. A jóra törekszem. Jóságomért jót kapok a többiektől. Szeret és elfogad a környezetem. Hálás vagyok a szeretteimnek.

A Tigris

Jogom van a sikerhez. Megélem az élet valódi örömeit. Sikeresnek érzem magamat. Apró dolgokért is sikert érzek. A sikereimből táplálkozom. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Nyúl

Ha másoknak segítek, magamnak segítek. Minden, amit másokért teszek, megsokszorozódva tér vissza hozzám. Jót adok, hogy jó kaphassak. Önzetlenül segítek, önzetlenül támogat a környezetem. 

A Sárkány

Minden ember szerethető. Törekszem mindenkiben meglátni a jót. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Szeretnek velem lenni a többiek. Pozitív a kisugárzásom. Szeretem, és elfogadom magamat.

A Kígyó

Békét találok mindenhol. Minden helyzetben a békére törekszem. Békés természetemmel békés embereket vonzok magamhoz. Nyugodt és harmonikus az életem. Békében élek magammal és a környezetemmel.

A Ló

Elfogadom a szerelmet. Nyitott vagyok a valódi érzésekre. Megérdemlem a boldog párkapcsolatot. Párom a valódi társam. Szeretetem és ő is szeret engem. Egyensúlyban, harmóniában élünk egymással.

A Kecske

Mosolyogva teszem a dolgomat. Mindenben megtalálom a pozitív lehetőséget. Jó velem dolgozni, jó velem lenni. Kedvességemet kedvesség viszonozzák a többiek. Szeretek mosolyogni.

A Majom

Sorsomat én tervezem. Tudom, hogy mi a legjobb nekem. A sorsom útján járok. Jól döntök, és jól élek. Pozitív és boldog az életem. Hiszek magamban, hiszem, hogy a sorsomat élem.

A Kakas

Negatív gondolataimat pozitívak váltják fel. A jóra, a tudatosságra törekszem. Pozitívan tekintek magamra, és a jövőmre is. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Alapvetően változik az életem.

A Kutya

Valódi énemet bátran megmutatom másoknak. Minden helyzetben önmagamat adom. Tudom, hogy számos pozitív tulajdonsággal rendelkezem. Szerethető ember vagyok. Kedvelnek, és elfogadnak a többiek.

A Disznó

Mindig jó irányban változom. Örömmel változtatok, örömmel változom. Mindennap tapasztalok és fejlődöm. Napról napra tudatosabban élek. Tudom, mi az, amin változtatni érdemes.

Exit mobile version