Napi kínai horoszkóp 2020. február 29. – A lelki béke a legfontosabb ma

nlc | 2020. Február 29.
A kínai horoszkóp szerint szombaton átjárja a lelkedet a nyugalom, a béke. Éld meg ezt a különleges és áldott állapotot...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szombaton megtapasztalhatod a valódi lelki nyugalmat (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp biztat, hogy éld meg a lelki békét

A Patkány

Békét keresek mindenhol. Ma megélem a valódi belső békét. Minden helyzetben a békés megoldásra törekszem. Békében, harmóniában élek magammal. Békében, harmóniában élek a környezetemmel.

A Bivaly

Az emberiség egy nagy szerető család. Jól kijövök a környezetemben élőkkel. Mindenkivel meg tudom találni a közös hangot. A lelki békém a legfontosabb. Mindennap teszek a nyugalmam érdekében.

A Tigris

Ha másokon segítek, magamon segítek. Mindent, amit másokért teszek, visszaérkezik hozzám. Jóságomra jóság a válasz. Nyugalmat és békét találok mindenhol. Kiegyensúlyozott és boldog vagyok.

A Nyúl

Jogom van a sikerhez. Mindennap megélhetem a valódi sikert, a boldogságot. A nyugalom, a lelki béke már fél siker az életemben. Minden nappal egyre jobban érzem magamat.

A Sárkány

Csak a jót látom másokban. Pozitívan tekintek a többiekre. Magamból kihozom a legjobbat, a legtöbbet. Békében élek magammal. Jól érzem magamat a bőrömben. Minden a legnagyobb rendben van velem.

A Kígyó

Minden probléma valójában lehetőség. Bármilyen problémát meg tudok oldani. Kreatív és ügyes vagyok. Minden helyzetben a békére törekszem. Békével, szeretettel bármit elérhetek.

A Ló

Mindig a jó irányban változom. Jól döntök és jól élek. Nyitott vagyok minden újdonságra. Örömmel változom és változtatok. A békét keresem az életemben. Boldog a lelkem. Jól vagyok.

A Kecske

Valódi énem bátran megmutatom másoknak. Szeretek és szeretnek. Minden helyzetben magamat adom. Tudom, hogy nem kell másnak látszanom. Bízom magamban, bízom a környezetemben.

A Majom

Negatív szavaimat pozitívra cserélem. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Napról napra tudatosabb vagyok. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem. Átjárja a béke, a nyugalom a lelkemet.

A Kakas

Sorsom kovácsa én vagyok. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok az életemben. A nyugalomra, a boldogságra törekszem. A sorsom útján járok. Boldog és elégedett vagyok.

A Kutya

Mosolyogva végzem a munkámat. Örömmel csinálom meg a rám bízott feladatokat. Mindennap örömet találok a munkámban. Jól kijövök a többiekkel. Jó velem együtt dolgozni.

A Disznó

Elfogadom a szerelmet. Megérdemlem az őszinte érzéseket. A nekem rendelt társsal találkozom. Hiszek a szerelem erejében. Hiszek a lélektársam létezésében. Befogadom az életembe.

Exit mobile version