Napi kínai horoszkóp 2020. március 4. – Tudod, mi a legjobb?

nlc | 2020. Március 04.
Te tudod, mi a legjobb az életedben? Mi a legjobb neked az életben? Mire vágysz a legjobban? A kínai horoszkóp szerint ezen érdemes ma gondolkodnod. Hiszen, ha tudod, mi jó neked, akkor azt meg is valósíthatod…

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Te tudod, hogy mi a legjobb neked: (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp biztat, hogy azt tedd, ami a legjobb neked

A Patkány

Tudom, mi a legjobb számomra, és meg is teszem. Megélem a valódi örömeket. Boldogságra, sikerre, szeretetre törekszem. Hiszek a legjobb lehetőségekben. Tudom, hogy a legjobbat érdemlem.

A Bivaly

Szerelmemmel egyenrangú felek vagyunk. Nagyon jól megértjük egymást a párommal. Ő a legjobb barátom is egyben. Megérdemlem őt, ő is megérdemel engem. A legjobb, ami velem történhet.

A Tigris

Fényt engedek az életembe. Megnyitom a szívemet a valódi boldogságnak. Mostantól az örömre, a harmóniára figyelek. Azt teszem, ami a legjobb nekem. Figyelek magamra. A legjobbat adom a lelkemnek.

A Nyúl

Könnyű eredményesnek lennem. Mindennap sikereket érek el. Mindenben meglátom a jót, az örömet. Azt teszem, amit igazán szeretek. Megengedem magamnak a jót, a boldogságot.

A Sárkány

Tárt karokkal várom a jót. Megnyitom magamat az újdonságoknak. Örömmel fogadom a változásokat. Minden értem történik, ezért élek a lehetőségekkel. Megengedem magamnak, hogy igazán jó dolgok történjenek.

A Kígyó

Az életem tele van szerelemmel. Megnyitom a szívemet a szerelem érzésének. Tudom, hogy a legjobb társsal találkozom. Megélem a valódi szerelmet. Úgy élhetek, ahogyan igazán jó nekem.

A Ló

Testem csodálatosan működő szerkezet. Figyelek a testemre. A legjobbat adom magamnak. Mindennap törődöm magammal. Mindennap jut időm magamra is. Megérdemlem a tökéletességet.

A Kecske

Gyermeki énem boldog. Jól érzem magamat, ezért a belső gyermekem is jól érzi magát. Nyitott a szívem. Elégedett vagyok az életemmel. Én döntöm el, hogyan élek. Tudom, hogy mi a legjobb nekem.

A Majom

Pénztárcám egyre gyarapszik. Szeretem a pénzt, áramlik hozzám a pénz. Nagyon jól bánok a pénzzel. Mindig van elég pénzem, hiszen értelem dolgokra költöm. Jó érzéseket fűzök a pénzhez.

A Kakas

Megtalálom a testhezálló feladatokat. Azt tehetem, ami igazán jó nekem. Megengedem, hogy csupa jó dolog történjen velem. Olyan munkát találok, amit megérdemlek, s amiben meg tudom mutatni a tehetségemet.

A Kutya

Összetartó családom van. Hálás vagyok a családomért. Szeretetben, békében, harmóniában élünk. Teljes az életem. A legjobb emberek között élhetek. Szerencsésnek érzem magamat.

A Disznó

Békességet teremtek az életemben. A harmóniára, a békére, a boldogságra törekszem. Tudom, hogy a legjobbat érdemlem. Mindenben a jóra törekszem. Megélem az élet örömteli pillanatait.

Exit mobile version