Napi kínai horoszkóp 2020. március 13. – Engedd el a félelmeket

nlc | 2020. Március 13.
Most különösen jól jönnek a kínai horoszkóp pozitív megerősítései, hogy elengedhesd a félelmeket, a negatív gondolatokat…

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A kínai horoszkóp pozitív megerősítései segítenek a félelmeket elengedni (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít elengedni a félelmeket

A Patkány

Elfogadom a hiányosságaimat és a hibáimat. Elengedek magamból minden félelmet. Egyre jobban bízom magamban. Tudom, hogy bármit elérhetek. Tanulok minden hibámból.

A Bivaly

Mások boldogsága engem is boldoggá tesz. Őszintén örülök a többiek örömének. Elengedem a pesszimista gondolkodást. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Tudom, hogy boldog lehet az életem.

A Tigris

Folyamatosan gyarapodom. Napról napra elégedettebb és boldogabb vagyok. Elengedek minden negatív gondolatot. Szeretettel gondolok a pénzre és magamra. Egyre nagyobb bőségben élek. 

A Nyúl

A kreativitás természetes része az életemnek. Bármilyen problémát meg tudok oldani. Hiszek magamban, hiszek a tehetségemben. Előre tekintek. Hiszek és remélem. Tudom, hogy jól alakul minden.

A Sárkány

Elengedem a fájdalmat és a félelmet. Nincs miért aggódnom és félnem. A jelenre figyelek. Tudom, hogy jól alakul minden. Pozitívan gondolkodom. Bízom a legjobbakban.

A Kígyó

Csodálatos életet élhetek. Hálát érzek minden jóért. Megérdemlem a boldogságot, sokat tettem érte. A múltból csak a jóra emlékszem. Elengedek minden fájdalmat. A boldogságra törekszem.

A Ló

Szeretettel töltöm meg a hétköznapokat. Hiszek a szeretet erejében. A félelem helyett a szeretetet választom. Okosan cselekszem. Minden helyzetben jól döntök. Mindig a szeretetet választom.

A Kecske

Mindig van nálam elég pénz. Mindig van elég pénzem. Szeretem a pénzt. Nagyon jól bánok a pénzzel. Nincs okom félni, biztos az anyagi helyzetem. Megtalálom a legjobb pénzforrásokat.

A Majom

Nyitott vagyok az egészségre. Vigyázok és figyelek magamra. Az egészséget választom. A legjobbat adom magamnak. Törődöm az egészségemmel. Elengedem a félelmet, a stresszt.

A Kakas

Szeretnek az emberek. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív a kisugárzásom, jó hatással vagyok a többiekre. Szeretettel beszélek és cselekszem. Tudom, hogy minden helyzetre megoldást ad a valódi szeretet.

A Kutya

Minden feladat nekem való feladat. Szeretem a munkámat. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Munkám az örömforrásom is. Nincs mitől félnem, biztos a helyem. Fontos ember vagyok.

A Disznó

A szerelmemet boldoggá teszem. Hálás vagyok a párkapcsolatomért. Párommal mindent megadunk egymásnak. Őszintén szeretem a társamat. Párom mellett biztonságban vagyok.

Exit mobile version