Napi kínai horoszkóp 2020. március 15. – Mindenre jut energiád?

nlc | 2020. Március 15.
Gondolkodtál már azon, vajon mire fordítasz a legtöbb energiát? Egyáltalán mire szánsz energiát az életedben? Könnyen lehet, számos olyan dologra pazarlod az időt, amit értékesebben is tölthetnél. A kínai horoszkóp segít benne...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mi mindenre használod az értékes energiákat? (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít jól használni az energiákat

A Patkány

Beengedem a szerelmet az életembe. A szeretetre, a szerelemre mindig jut időm. Megengedem magamnak, hogy őszintén szeressek. Nyitott vagyok a páromra, a boldogságra.

A Bivaly

Testem meggyógyítja önmagát. Hiszek az öngyógyító képességemben. Mindig jut időm magamra. Figyelek a testemre, az egészségemre. Sok energiát fektetek a boldogságomba.

A Tigris

Boldogsággal áldom meg a családomat. Hálás vagyok a családomnak, hiszen nagyszerű emberek között élhetek. Mindig jut időm és energiám a családra. Megérdemlik a szeretetemet.  

A Nyúl

Mosolyom beragyogja a környezetemet. Szeretek mosolyogni. Sokkal jobban érzem magamat egyetlen mosolytól is. Őszinte a mosolyom. Szeretnek a többiek velem lenni. Mosolyommal bármit elérhetek.  

A Sárkány

Mindenre van elég energiám. Mindenre jut időm, amire igazán szánni szeretnék. Értelmes dolgokkal töltöm az időmet. Hasznosan élek. Örömteli dolgokba fektetem az energiámat.

A Kígyó

A feladataim boldoggá tesznek. Szeretem a munkámat, szívesen csinálom meg a rám bízott feladatokat. Örömmel vetem magam a munkába. Mindig pozitív visszajelzéseket kapok.

A Ló

A boldogság belőlem fakad. Árad belőlem a pozitív energia. Mindig van egy jó szavam a többiekhez. Mindig jut időm a boldogságra. Szeretni könnyű. Nagyon kedvelnek a többiek.

A Kecske

Céljaim könnyedén megvalósíthatóak. Mindig elérhető célokat tűzök magamnak. Meg tudom valósítani, amiben igazán hiszek. Kellő energiát fordítok a céljaimra. Elérem, amit akarok.

A Majom

Ideális társ vagyok. Párom az ideális társam. Jól kijövünk egymással. Megérdemeljük a szerelmet. Hálás vagyok, hogy az élet összehozott bennünket. Örömmel teszek a szerelemért, a párkapcsolatomért.

A Kakas

Tudom, merre halad az életem. Tudatosan élek. Mindennap teszek a céljaimért. Hiszek magamban. Tudom, hogy bármit elérhetek. Nem sajnálom az energiát mindattól, amit meg akarok valósítani.

A Kutya

Az egészséges ételeket szeretem. Az egészségem fontos. Mindent megteszek az egészségemért. Mindennap jut időm magamra. Minden helyzetben az egészségem mellett döntök.

A Disznó

A szeretet irányítja az életemet. Hálát érzek, mert valódi szeretetben élhetek. A szeretetre mindig jut energiám. Szeretek és viszontszeretnek a többiek. A szeretetből sosem lehet elég.

Exit mobile version