Napi kínai horoszkóp 2020. március 18. – A gondolatok valóra válnak

nlc | 2020. Március 18.
A pozitív gondolkodás talán sosem volt még ennyire fontos, mint most. Gondolataid valóra válnak, ezért csak arra gondolj, amit el szeretnél érni, meg akarsz valósítani. Minden mást törölj a fejedből. Főként a negatív gondolatokat. A kínai horoszkóp hasznos tippeket ad.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Pozitív gondolataiddal jó dolgokat teremtesz (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít a pozitív gondolkodásban

A Patkány

Bizalommal nézek a tükörbe. Bizalommal tekintek a jövőbe. Szeretettel gondolok magamra, szeretetet teremtek az életemben. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Hiszek magamban.

A Bivaly

Megérdemlem a gazdagságot. Elfogadom a bőséget. Egyre elégedettebben tekintek magamra. Tudom, hogy bármit elérhetek. Gondolataimmal valósítom meg, amiben igazán hiszek. Pozitív jövőt teremtek.

A Tigris

Minden gondolatom valóra válik. Hiszek a gondolatok teremtő erejében. Tudom, hogy mit akarok megvalósítani. Arra gondolok, amit el akarok érni. Pozitívan gondolkodom. 

A Nyúl

Szeretem a hibáimat. Elfogadom és szeretem magamat. Szeretetemmel inspirálom a környezetemet. A szeretet ereje minden helyzetben segít. Önzetlenül szeretek. Önzetlenül szeretnek a többiek.

A Sárkány

A sértettséget megbocsátásra cserélem. Elengedem a fájdalmat, a félelmet. A szeretetre, a megbocsátásra figyelek. Megteremtem magamnak, amire vágyom. Hiszek a boldog jövőben.

A Kígyó

Jó munkaerő vagyok. Fontos a munkám. Számítanak rám a feletteseim. Szeretem, amit csinálok. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Szükség van rám. Hiszek magamban.

A Ló

Boldogabb vagyok, mint tegnap. Mindennap a jó dolgokra figyelek. Pozitív gondolataimmal boldogságot teremtek. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a környezetemmel. Egyre boldogabbak a napjaim.

A Kecske

Az univerzum megsegít. Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy mindent megkapok, amire szükségem van. Szeretetet küldök az univerzumban. Szeretetemre szeretet a válasz.

A Majom

Természetes állapotom az egészség. Vigyázok magamra. Szeretettel gondozom a testemet. A legjobbat adom magamnak. A legjobbat érdemlem. Egészségem a legfontosabb. Jól érzem magamat a bőrömben.

A Kakas

Szeretettel szórom be a világot. Szeretetet küldök most mindenkinek. Szeretetemért még több szeretetet kapok vissza. A lelkem boldog. Ragyogok, hiszen valóra váltom, amit igazán szeretnék.

A Kutya

Megérdemlem a jó dolgokat. Jó dolgokat teremtek magamnak. Pozitív gondolataimmal elérem, amit igazán szeretnék. Megvalósítom az álmaimat. Hiszek magamban. Tudom, hogy bármit megvalósíthatok.

A Disznó

Otthonom gyógyító erejű. Szeretek otthon lenni. Otthonomban nyugalomra, békére találok. Szeretetben élek. Pozitív gondolataimmal teremtek. Szeretetet, békét teremtek magamnak és a családomnak.

Exit mobile version