Napi kínai horoszkóp 2020. március 24. – Követed az univerzum jeleit?

nlc | 2020. Március 24.
Az újholdnak a kínai horoszkópban mindig nagy jelentősége van. Amit újholdkor elindítasz, az többnyire meg is valósul. Ma érdemes figyelned az univerzum jeleire, sokat segítenek a jövőbeni tervekhez...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Újhold napjának minden hónapban nagyon fontos jelentőséget tulajdonít a kínai horoszkóp (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp biztat, hogy kövesd az univerzum jeleit

A Patkány

Tudom, hogy a legjobbat adom gyermekeimnek. Boldogok a gyerekeim, s én is boldog vagyok. Sorsom útján járok. Az univerzum támogat a törekvéseimben. Figyelek a jelekre, tudom, hogy mikor kell változtatnom.

A Bivaly

Minden levegővétel egészségesebbé tesz. Tudatosan figyelek magamra. Az egészségem fontos. A legjobbat adom magamnak. Vigyázok a testi-lelki egészségemre. Napról napra egyre jobban vagyok.

A Tigris

Beengedem életembe a szerelmet. Megvalósítom, amire vágyom. Az igaz társ lép az életembe. Örömmel fogadom. Az univerzum a legjobbat adja nekem. Hiszek az univerzum bölcsességében.

A Nyúl

Nekem könnyű sikert elérnem. Bízom magamban. Bízom a legjobbakban. Tudom, hogy végül minden a lehető legjobban alakul. Az univerzum támogat a törekvéseimben. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Sárkány

Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretettel gondolok magamra. Szeretetet küldök az univerzumban. Környezetemnek sok-sok szeretetet adok és küldök. Szeretettel bármit elérhetek. Bízom magamban.

A Kígyó

Az univerzum támogat. Tudom, hogy mindig a lehető legjobb történik velem. Elfogadom az univerzum ajándékait. Jót teszek másokkal, cserébe még több jót kapok az univerzumtól.

A Ló

Szerelmemben mindennap új értéket találok. Meglátom a jót a páromban. Törekszem a békére, a harmóniára. Egyre boldogabb az életem. A szeretet motivál. Az univerzum a nekem való társat küldte.

A Kecske

Minden tervem megvalósul. Hiszek magamban. Hiszek a céljaimban. Mindenkor megvalósítható terveket készítek magamnak. Sikeres vagyok, mert elérem, amit akarok. Támogat az univerzum a törekvéseimben.

A Majom

Megélem a valódi harmóniát. Pozitívan érzek, gondolkodom és cselekszem. Az univerzumtól a legjobbat kapom, mert a legjobbat adom mindenkinek. Harmóniában élek magammal és mindenki mással is.

A Kakas

Minden családtagommal könnyedén kijövök. Megtalálom a közös hangot a többiekkel. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok a környezetemmel. Szeretem a családomat. Családom is szeret engem.

A Kutya

Környezetem inspiráló, motiváló közeg. Könnyedén kijövök a többiekkel. Inspirálnak a többiek, és én is inspirálom őket. Mindent, amit adok, sokszorosan kapok vissza. A legjobb helyen élek.

A Disznó

Az univerzum bőségéből bármit megkaphatok. Mindenem megvan, bőségben élek. Mindenből van elég az életemben. Hálás vagyok minden jóért, amit az univerzumtól kapok.

Exit mobile version