Napi kínai horoszkóp 2020. március 25. – Tekints ma előre

nlc | 2020. Március 25.
Amit a jelenben gondolsz, azzal alapozod meg a jövődet. Gondolkodj tehát minél pozitívabban, bárhogyan is alakuljon most az életed. A kínai horoszkóp mantrái megerősítenek téged. Soha jobbkor...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A kínai horoszkóp szerint ma érdemes a jövőt tervezni, a céloknak új energiát adni (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint ma érdemes a jövőt tervezgetni

A Patkány

Értékelem a sikereimet. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok, amiben igazán hiszek. Ma energiát adok a legfontosabb céljaimnak. Megvalósítom az álmaimat. Tudom, hogy sikeres vagyok.

A Bivaly

Békességet és boldogságot engedek az életembe. A boldogság a legfőbb célom. Megvalósítom a valódi boldogságot. Hiszek magamban, s hiszek a céljaimban. Tudom, hogy békére, boldogságra találok.

A Tigris

Tehetséges vagyok. Hiszek magamban. Ki tudom hozni magamból a legjobbat, a legtöbbet. Munkában használom a tehetségemet. Azt csinálom, amit valóban szeretek. Kibontakoztatom a valódi tehetségemet.

A Nyúl

Elfelejtem a sérelmeimet. Elengedem a fájdalmat. A jelenre, a pozitív dolgokra figyelek. Hiszek magamban, és hiszek az álmaimban. Tudom, hogy hamarosan megvalósulnak a vágyaim.

A Sárkány

Minden pillanatban szeretnek. Valódi szeretetben élek. Hálás vagyok a szeretetért. Magamat is szeretem és elfogadom. Könnyű szeretni. Boldog és elégedett vagyok. El tudom érni, amit igazán akarok.

A Kígyó

Hálát adok a barátságaimért. Szeretem a barátaimat, hálás vagyok a segítségükért. Csupa jó ember között élhetek. Mindig számíthatok a barátokra, ők is mindenben számíthatnak rám.

A Ló

A megújulás része az életemnek. Szeretem a változásokat. Nyitottan tekintek minden újdonságra. Örömmel változom és változtatok, amikor csak szükséges. Pozitív jövőt látok magam előtt.

A Kecske

Lehetőségeim napról napra jobbak. Nyitott vagyok minden újdonságra. Hiszek magamban, hiszek a lehetőségeimben. Tudom, hogy mindent elérek, amiben szívből hiszek. Egyre jobb az életem.

A Majom

Örömmel segítek a kollégáimnak. A közös munka, az összetartás most mindennél fontosabb. Szeretnek a kollégáim, mindenkivel jól kijövök. Támogatjuk, segítjük egymást. Szeretem a munkámat.

A Kakas

Elfogadom a romantikus pillanatokat. Szeretem és elfogadom a páromat. A párkapcsolatomért hálát érzek. Boldog vagyok a jelenben, boldog jövőt látok magam előtt. Hálás vagyok a romantikus pillanatokért.

A Kutya

Lelkem fénye beragyogja a világomat. Pozitívan gondolkodom. Árad belőlem a pozitív energia. Jó hatással vagyok a többiekre. Optimistán tekintek a jövőbe. Tudom, hogy a lehető legjobb dolgok történnek velem.

A Disznó

Hagyom, hogy testem tökéletessé váljon. Szeretem és elfogadom a testemet. Szeretettel gondolok magamra. Jól érzem magamat a bőrömben. Egészséges és kiegyensúlyozott vagyok. Ez kell a boldogsághoz.

Exit mobile version