Napi kínai horoszkóp 2020. március 28. – A hálával mindent megteremtesz

nlc | 2020. Március 28.
Minden, amiért valóban hálát érzel, megsokszorozódik az életedben. Ha hálás vagy a párodnak, egyre több szeretetben lehet részed, ha hálát érzel a munkádért, megtalálnak a legjobb feladatok. A kínai horoszkóp biztat, hogy fejezd ki minél többször a háládat...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Miért érzel ma hálát? (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint hálával bármit elérhetsz

A Patkány

Hálás vagyok a munkámért. Tudom, hogy a legjobb helyen dolgozhatok. A nekem való munkát végzem. Kreatív és elégedett vagyok. Hálámat kifejezem a munkatársaimnak is. Szeretem a munkámat.

A Bivaly

A jólétre koncentrálok. Hálát érzek mindenért, amit az élettől kapok. Bőségben, boldogságban élhetek. Nincs miért aggódnom, hiszen mindenem megvan. Hálát érzek a jóért.

A Tigris

Hálás vagyok az otthonomért. A legjobb helyen élhetek. Szeretem az otthonomat, hiszen ez a béke, a nyugalom szigete. Vigyázok az otthonomra. Szeretem a helyet, ahol élhetek.

A Nyúl

Szeretem magamat. Elfogadom, aki vagyok. Szívesen nézek a tükörbe. Most rendben vagyok magammal. Békében, harmóniában élek. Jóban vagyok a többiekkel. Mindenki szeret.

A Sárkány

Szeretetet adok másoknak. Szeretni könnyű. Szeretetemért végtelen szeretetet kapok vissza. Hálás vagyok minden szeretetért az életemben. A szeretet éltet. A szeretet boldoggá tesz.

A Kígyó

Pozitív események történnek az életemben. Hiszem, hogy minden egyre jobbra fordul. Hálás vagyok minden jóért, ami velem történik. Pozitívan gondolkodom és érzek. Egyre jobb az életem.

A Ló

Hálát adok a szeretteimért. Nagyon boldog vagyok, mert nagyszerű emberek között élhetek. Mindennap hálát adok a nyugalomért, a békéért, amiben élhetek. Szeretek és viszont szeretnek a többiek.

A Kecske

Felhagyok az ítélkezéssel. Az ítélkezést pozitív gondolatokra cserélem. Elfogadok mindenkit olyannak, amilyen. Mindenki tökéletes valamiben. A jó dolgokra figyelek. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Majom

Elfogadom a szeretetet. Nyitott vagyok a valódi szeretetre. Tudom, hogy létezik a nekem való társ. Befogadom őt az életembe. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretettel tekintek a jövőbe.

A Kakas

Saját világom középpontja én vagyok. Az életemről én döntök. Én tudom, mi a legjobb nekem. Hálás vagyok az életemért. Mindig jó dolgok történnek velem. Hiszek magamban, és hiszek a legjobbakban.

A Kutya

Harmonikus kapcsolatokat vonzok magamhoz. Harmóniában élek magammal, és harmóniában élek a környezetemmel is. Hálát érzek a szeretteimért. Megérdemlem a szeretetteljes kapcsolatokat.

A Disznó

Úgy döntöttem, boldog leszek. Változom és változtatok. A boldogság az én döntésem. Hiszek magamban, és hiszek a boldogságomban. Tudom, hogy egyre jobban alakul minden.

Exit mobile version