Napi kínai horoszkóp 2020. április 1. – Az álmok megvalósulnak

nlc | 2020. Április 01.
Amiben igazán hiszel, meg is tudod valósítani. Persze, kitartás és következetesség biztosan kell hozzá, de eléred, amit szeretnél. A kínai horoszkóp szerint az álmaid megvalósulnak...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Bármit elérhetsz, amiben igazán hiszel (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint minden álmod megvalósulhat

A Patkány

Békességre vágyom, és meg is teremtem azt. Meg tudom valósítani, amire szívből vágyom. Nyugalmat, boldogságot teremtek magamnak. Napról napra jobban érzem magam. Békében élek magammal és a környezetemmel is.

A Bivaly

Amit megálmodtam, meg is valósítom. Hiszek magamban, hiszek az álmaimban. Tudom, hogy amit igazán szeretnék, azt meg is tudom valósítani. Értelmes céljaim vannak. Elérem, amit akarok.

A Tigris

Szerelmemmel kiegészítjük egymást. Békében, boldogságban élek a párommal. Párom valóra váltja az álmaimat. Én valóra váltom a párom kívánságát. Összeillő pár vagyunk. Hiszünk a szerelmünk erejében.

A Nyúl

Elengedem a fájdalomkilókat. Leteszek magamról minden terhet. Elengedem a fájdalmat, elenged a negatív gondolatokat. Bízom magamban, bízom a jövőmben. Meg tudom valósítani, amiben igazán hiszek.

A Sárkány

Hálát adok a sikereimért. Mindig sikerül megvalósítani a céljaimat. Sikeres az életem. Sikeres és elégedett vagyok. Bármit elérhetek. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben.

A Kígyó

Hibáimat elfogadom és szeretem. Tudom, hogy így vagyok tökéletes és egyedi. Szeretem és elfogadom magamat. Elégedetten nézek a tükörbe. Pozitív a kisugárzásom. Jól érzem magamat a bőrömben.

A Ló

A szeretet ad értelmet az életemnek. Bízom a szeretet erejében. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a környezetemet. Szeretettel bármit elérhetek. Mindenem megvan, amikor őszintén szerethetek.

A Kecske

Minden porcikám egészséges. Vigyázok és figyelek magamra. Minden helyzetben az egészséget választom. Az egészségem a legdrágább kincsem. Törődöm magammal. Fontos ember vagyok.

A Majom

Boldog jövőt teremtek a gyerekeimnek. Minden tőlem telhetőt megteszek a gyerekek boldogságáért. Szeretetben, békében nevelem őket. Pozitív szülői példát mutatok. Boldogok a gyerekeim. Büszke vagyok magamra.

A Kakas

Amire szükségem van, arra pénzem is van. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Szeretem és jól használom a pénzt. Értelmes dolgokra költöm a pénzemet. Megvalósítom belőle az álmaimat.

A Kutya

Munkámban kiteljesedik a kreativitásom. Munkám nekem való. Azt csinálhatom, amit szeretek. Az álmom valósul meg a munkámmal. Hálát érzek a rám bízott feladatokért. A legjobb helyen dolgozom.

A Disznó

Szerető családom mindenben támogat. Bármiben számíthatok a szeretteimre. Most különösen nagy szükségem van rájuk. Szeretetüket szeretettel hálálom meg. Hálás vagyok a családomnak.

Exit mobile version