Napi kínai horoszkóp 2020. április 2. – Ez most a lelki fejlődés időszaka

nlc | 2020. Április 02.
A kínai horoszkóp szerint a legmegterhelőbb időszakokban változik és fejlődik a személyiséged, a lelked a legtöbbet. Próbálj a lehető legoptimistábban tekinteni az életedre, hiszen ez most a spiritualitás lélekfejlődés lehetősége...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A legnehezebb helyzetekben fejlődhetsz a legtöbbet (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp támogat a spirituális fejlődés útján

A Patkány

Szeretettel mondom ki a véleményemet. Minden helyzetben szeretettel beszélek. A szeretet a spirituális fejlődésem célja. Hiszek a valódi szeretet erejében. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek.

A Bivaly

Céljaim másokat is ösztönöznek. Inspirálom a környezetemet. Pozitív példát mutatok mindenkinek. A spirituális fejlődésem útján járok. Minden helyzetből tanulok, és fejlődik a lelkem.

A Tigris

Társammal egységet alkotunk. Nagyon jól összeillünk a párommal. Ő a lélektársam. Lélekben is erősítjük és támogatjuk egymást. Sokat tanulok a páromtól. Én is inspirálom őt a lelki fejlődésében. 

A Nyúl

Boldogan vállalom a lelki fejlődést. Örömmel változom és változtatok. Minden helyzetből tanulok. Minden helyzet jobb emberré tesz. Hiszek magamban. Hiszek a szeretet erejében. Erre törekszem minden nap.

A Sárkány

Megtalálom a számomra legjobb mozgásformát. Minden nap teszek önmagamért. Támogatom az egészségemet, vigyázok magamra. A rendszeres mozgástól boldogabb vagyok.

A Kígyó

Eredményessé válok. Jól végzem a munkámat. Örömet találok a mindennapokban. Törekszem a jóra, a boldogságra. Eredményeimet a többiek is értékelik. Törődöm a lelki egészségemmel is.

A Ló

Megbízható vagyok. Mindig teljesítem az ígéretemet. Mindig örömmel segítek, ha kérik tőlem. Önzetlen és elfogadó vagyok. Napról napra tudatosabban élek. Figyelek magamra. Fejlődöm és erősebb vagyok lelkileg.

A Kecske

Szeretni könnyű. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a körülöttem élőket. Hiszek a szeretet erejében. A lelkem is boldog, amikor szeretek. Egyre tudatosabban élem az életemet.

A Majom

Szervezetem öngyógyító ereje napról napra növekszik. Szeretettel gondolok magamra. Szeretetemmel gyógyítom az életemet. Tudatosan élek. Törekszem a szeretetre. Egyre egészségesebb és boldogabb vagyok.

A Kakas

Gyermekeim boldogok, gyermekeim szeretetben élnek. Boldog szülőként pozitív példát mutatok a gyerekeimnek. Önzetlenül szeretek. Tudom, hogy a szeretet erejével bármit elérhetek a gyermekeimnél is. 

A Kutya

Elengedem az aggódást. Az örömteli pillanatokra figyelek. Mindent megteszek a boldogságért. Nincs okom félni. Bízom magamban, bízom a legjobbakban. Az aggódás nem segít, a szeretet annál inkább.

A Disznó

Együttműködő vagyok. Jól kijövök a többiekkel. Segítem és támogatom a környezetemben élőket. Önzetlenségemért önzetlenséget kapok. Szeretek csapatban dolgozni. Mindenkivel megtalálom az összhangot.

Exit mobile version