Napi kínai horoszkóp 2020. április 6. – Jó irányba halad minden

nlc | 2020. Április 06.
Talán még kevésbé érzékeled, de szépen lassan egyre jobb irányban halad minden. Főként, ha pozitívan tekintesz a jövőre. A kínai horoszkóp téged is inspirál...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Egyre jobban alakul minden, ha egyre pozitívabb vagy (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint jó irányban halad minden

A Patkány

Elfogadom a helyzetemet. Megbékélek magammal, s megbékélek a mostani helyzettel is. Megtalálom az örömet, a jót az életemben. Bízom, hogy hamarosan újra sokkal jobban alakul minden.

A Bivaly

A helyzet javul. Mostantól egyre jobban alakul minden. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Bízom magamban, és bízom a legjobbakban. Megoldódik és hamarosan javul az életem. 

A Tigris

A szeretet megoldja a vitákat. Szeretettel bármit elérhetek. Minden helyzetben a szeretetre törekszem. Tudom, hogy hamarosan minden jól alakul. Szeretettel gondolok a jövőmre. 

A Nyúl

Ideális társ vagyok. Párommal tökéletesen kiegészítjük egymást. Szeretetben, békében, harmóniában élek. Kapcsolatomban minden a legnagyobb rendben van. Bízom magamban, és bízom a szerelmemben.

A Sárkány

Tudom, hogy jó irányba halad az életem. Tudom, hogy egyre jobban alakul minden. Hiszek a változásban, s hiszem, hogy minden értem történik. A legjobbakban bizakodom és reménykedem.

A Kígyó

Az egészséges ételeket szeretem. Vigyázok magamra, vigyázok a testi egészségemre. A legjobbat adom magamnak. Minden helyzetben az egészséget válaszom. Jól érzem magamat, mert figyelek magamra.

A Ló

A szeretet irányítja az életemet. Valódi szeretetben élek. Jól kijövök a környezetemmel. A szeretet, a béke, a harmónia éltet. Minden problémát szeretettel oldok meg. Bízom a szeretet erejében.

A Kecske

Beengedem a szerelmet az életembe. Nyitott vagyok a valódi érzelmekre. Párommal szeretjük és támogatjuk egymást. Megérdemlem az igaz szeretetet. Őszintén és önzetlenül szeretek.

A Majom

Testem meggyógyítja önmagát. Szeretettel gondolok a testemre. Szeretetemmel gyógyítom magamat. Szeretem és elfogadom a testemet. Jól érzem magam a bőrömben. Jól vagyok, elégedett vagyok.

A Kakas

Boldogsággal áldom meg a családomat. Boldog vagyok, a családom is boldog. Az örömre, a jólétre koncentrálok. Kihozom magamból a legtöbbet. Inspirálom a többieket. Minden helyzetben a boldogságra törekszem. 

A Kutya

Felüdülést találok a körülmények ellenére is. Bármi is történik, mindig megtartom az optimizmusomat. Pozitívan gondolkodom. Pozitívan látom a jövőt és a lehetőségeimet. Kihozom magamból a legtöbbet.

A Disznó

Nyugalmam a többieket is megnyugtatja. Minden helyzetben higgadt maradok. Jó hatással vagyok a környezetemre. Kiegyensúlyozott és nyugodt vagyok. Semmi sem billent ki a lelki békémből.

Exit mobile version